Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jót tenne a társadalomnak, ha az állam, az önkormányzatok nőket utalnának ki a rászoruló, nagyon frusztrált és magányos férfiaknak?
De hogy a f..aszba akarod megoldani????
Azonnal gyártsanak le 100 ezer szexrobotot, ingyen?
Mert a nő nem a fán terem, azt ugye tudod?
Jó, tegyük fel, hogy állam bácsi kiutal engem neked. Mi lesz? Megmondom: bosszankodva otthagylak a ...ba. Ugyanis pont azért vagyok egyedül, mert a hátam közepére sem hiányzik egy frusztrált pasi.
Ezt hogy oldod meg? Mármint azt, hogy a nőnek ne legyen szabad akarata, és ott maradjon, ahova teszik? Bezárod? Remek! Él tudod tartani kettőtöket? Mert ugye ő nem dolgozik, hisz nem ember, csak a tulajdonod.
Hová zárod be? A gyerekszobába? Vagy úgy tervezed, hogy adjanak lakást is? Lakást, nőt, és pénzt, amiből ez fenntartható.
Jó is lenne. Csak ki fogja fizetni?
Mi lesz, ha megunod? Ez se ritka, a legtöbb megcsalás, válás oka ez. Kiteszed az utcára? Vagy cserélgettek a neten?
Egyébként amíg tárgyként kezeled a nőket, addig meg is érdemled, hogy egyedül maradj. Vegyél kecskét! Az való neked, nem nő.
Te jó ég, ez komoly kérdés? XD
Szerintem ebbe egy nő se menne bele, okkal. A prostiknak legalább fizetsz.
Senki nem akar egy frusztrált emberhez menni. Persze, persze "biztos rögtön minden jobb lesz".
Igazi NYOMI gondolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!