Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, az alábbi nők közül melyik átlagos, szép ill csúnya?
Melyik lányra mondanátok, hogy kiemelkedően szép, melyik az a tipikus átlagos, aki mellett elsétáltok az utcán, és melyik az, aki már a személyiségével sem tudna kompenzálni?
(már ha van ilyen)
Inkább viszonylag objektív válaszok érdekelnének, szóval aki a barnákat szereti, ne húzzon le egy lányt csúnya kategóriába, mert szőke.
Tegyük fel, hogy mind jó alakú, tehát most csak az arc számít.
1,
2,
3,
4,
5,
6,
7,
Melyiket hová sorolnátok, és miért?
Melyikkel ismerkednétek meg szívesen? Miért?
Kort is, ha lehet.
A lányokat nem lehet összehasonlítani, mert teljesen különböző képeket raktál be: különböző fényviszonyok, ruha, szög, arckifejezés, smink stb.
Másrészt: mitől szép valaki? Azért, mert szexuálisan vonzó? Mert akkor mindegyik nő szép. Attól, mert olyan a kisugárzása? Egy pillanat alapján ezt nagyon nehéz megállapítani. De így egy ránézésre, aki szimpatikusnak tűnik: 2,5,7 - az utolsó lány esetében akkor, ha a jelleme, a személyisége is vonzó, de ez egy fotó alapján nem fog kitűnni.
1,3,6 - vonzók, de az utcán szerintem elmennék mellettük
4 - határeset, de jó eséllyel elmennék mellette
1, Átlagos, de szép;
2, Szép:);
3, Csúnya;
4, Teljesen átlagos;
5, Átlagos, de szép:);
6, Átlagos, de csúnya;
7, Átlagos, határeset. (37F)
#17 Miért lenne kivétel? Mert kevésbé szép/átlagos lány? Láttam már kiretusált képet ronda nõkrõl is. Ha valakinek szép arca van, akkor tuti csakis retusált kép lehet?
Amúgy amire te gondolsz, az esetleg filter, nem? A retusálás az más.
1: Szép, talán ő fogott meg kép alapján legjobban külsőre, bár nem ő a legszimpatikusabb.
2: Különleges, de nekem nem tetszik.
3: Nagyon mű, a legkevésbé jön be minden téren.
4: Alapvetően szép, de túl vastag a szemöldöke és mosolyoghatna, így olyan búbánatosnak tűnik.
6: Szép, de valahogy mégsem jön be, a kisugárzása sem.
5-7: Nagyon érdekes, hogy mindenki az 5-öst írja szebbnek, pedig csak annyi a különbség, hogy ő mosolyog. Itt látszik, mennyit számít ez. Amúgy ők átlagosab, viszont megkockáztatom, hogy ha a 7-es is mosolyogna, akkor ő helyesebb lenne. Plusz pont, amiért természetesek, az ilyen lányok az igaziak.
1: Kifejezetten szép arc, a kép alapján az a típus, aki tudja is ezt magáról, magabiztos, céltudatos. Természetesen ismerkednék vele, vonzónak találom.
2: Arcra ő is bejön, a haja viszont nem és nem a színe miatt. Ő kicsit szolidabbnak tűnik, de semmi baj nincs vele. Biztosan próbálnám megismerni, van valami érdekes a szemeiben.
3: Egyáltalán nem az esetem, túlságosan "mű", ráadásul nekem túl vékony is. Szóval ő nem az én célcsoportom.
4: Átlagos arc. Ő az akinél a személyisége döntene. Ha lehet így fogalmazni, társkeresőn ez alapján a kép alapján nem írnék rá, de ha élőben találkozunk, a testbeszéde és a viselkedése alapján szimpatikus, akkor mindenképpen próbálnám megismerni.
5: Fiatal, kedvesnek tűnő, helyes arcú mosolygós nő, egyértelműen pozitív az összkép, tehát igen, a kép alapján próbálnám jobban megismerni.
6: Ő már tényleg a modell kategória. Természetesen tetszik, de azért ismerem a határaimat.:) Szóval hozzá nem mennék oda.
7: Az ő arca is tetszik. Nála nehéz helyzetben vagyok, mivel ismerek egy nagyon hasonló lányt, így egyből az ő tulajdonságai ugranak be. De ha egyéb tulajdonságaikban is egyeznek, akkor minden további nélkül ismerkednék vele.
38/F
1. 8/10
2. 3/10
3. 7/10
4. 6/10
5. 4/10
6. 8/10
7. 3/10
Az elsővel és hatodikkal ismerkednék. Kinézete alapján a harmadikkal is, de szinte biztos vagyok benne, hogy egy elkényeztetett, sznob nő.
29 vagyok, lehet lepontozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!