Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lent volt egy kérdés, aki nem tud nőzni fickózni azon segítsenek az emberek, erre írták akiben ez nincs meg az saját amgán segítsen mert az emberek lecarják?
Te tudod megitelni, hogy mennyire sulyos a helyzet. Ha nagyon, akkor keress meg egy szakembert. Egyebkent vicc, de szerintem meg a legtobb "normalis", vagy atlagos embernek is tudna segiteni egy szakember.
42F
Mondjuk ilyen helyesírással nem csodálom, hogy nem kapsz választ. Elolvasni se tudom bakker...
Ha ennyire nem megy a helyesírás akkor vagy ezt fejleszd először, vagy ne neten akarj ismerkedni. Eleve halott dolog a társkeresőzés, semmire nem jó.
De nem szabad büntetni az összes embert azért, mert valakik átcsesztek.
Én is mondhatnám, hogy nekem aztán járt volna szerető család, másokat bezzeg szeretnek a szülei, csak ettől nem változik semmi. Olyanokkal kell foglalkozni, akikkel jól érzi magát az ember.
De csak van valami, ami érdekel? Program, amire szívesen mész? Az segíthet megismerni embereket, akik felé mégis tudnál nyitni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!