Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lent volt egy kérdés, aki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lent volt egy kérdés, aki nem tud nőzni fickózni azon segítsenek az emberek, erre írták akiben ez nincs meg az saját amgán segítsen mert az emberek lecarják?

Figyelt kérdés
és mivan ha az emberek miatt lett olyan?kiutálták az iskolába stb akkor akkor se kelett volna vele foglalkozni és kiutálni,aztán ha nem lesz elég fejlett szocálisan az ember akkor ő a hibás
2019. febr. 24. 23:29
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

17 éves koromig engem is mindenhonnan kiutáltak, de hamar helyrerándulnak a dolgok, mikor az ember úgy dönt, hogy elég volt.

32/f

2019. febr. 24. 23:34
 2/16 A kérdező kommentje:
én is úgy döntöttem elég volt,hiába
2019. febr. 24. 23:34
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem ismerem a konkrét helyzetet, de az az érzésem, hogy ez is olyan, mint a “farok húzza a macskát” értelmezés. Ha valakit kiutálnak a suliba, az gyakran az antiszociális viselkedése miatt lehet, nem másért (jó, nyilván kivételek mindig akadhatnak). Ráfogni, hogy azért vagyok antiszociális, mert utálnak? Ez kb. olyan kérdés, mint az, hogy ‘melyik volt elõbb a tojás vagy tyúk’?

Ismertem olyan antiszoc embereket, akik panaszkodtak a rossz sulis élményeikre, amely “olyanná formàlta õket”, azf láttam rajtuk, hogy õ maguk is bunkók más emberekkel, olyanokkal, akik rendesek hozzájuk és nem érdemelnèk meg, hogy rajtuk vezesse le a múltbéli csalódásait, a bunkóságukra nem mentség az, hogy régebb bántották õket. Bosszulják meg azon, aki ezt tette, ne a rendes embereken töltsék ki a dühüket.

2019. febr. 24. 23:41
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

#2. Remek. Utána el kell kezdeni a dolgokat másképpen csinálni, ahogy addig.

32/f

2019. febr. 24. 23:44
 5/16 A kérdező kommentje:
nem vagyok bunkó senkivel
2019. febr. 24. 23:47
 6/16 anonim ***** válasza:
80%

"kiutálták az iskolába"

És miért? Annak oka is van.

2019. febr. 24. 23:48
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

A szocializálódás szelektíven is mūködhet. Az lehet téves az értelmezésedbe, hogy úgy tekintesz az emberekre, mintha egy kalap alá vennéd õket. Ha találkozom bunkókkal, akik utálnak, akkor elfordulok tõlük, közben megprobálok olyan emberekre koncentrálni, akik kedvesebbek hozzám.

Annak nem tudom, hogy mi lehet az oka, ha valakit mindenki utál, és nem képes egyetlen kapcsolatot se kialakítania. Az ilyesmi a meglátásom szerint ritka, vagy ilyen esetben az illetõ rászolgált arra, hogy kivétel nélkül mindenki utálja.

2019. febr. 24. 23:50
 8/16 A kérdező kommentje:
kb 2 éve rámirt egy lány,találkoztunk de nem tudtam mit mondani ezért nem lett a dologból semmi
2019. febr. 24. 23:51
 9/16 anonim ***** válasza:
87%

Ez nem mentség semmire. Nincs olyan ember, akit ne szivattak volna halálra valamiért, vagy ne cikizték volna suliban. Ezen mindenki átesik, mégsem lesz teljes szociális csőd.

Én úgy gondolom többet kaptam ebből mint mások. Depressziós voltam, szuicid gondolataim voltak, nem beszéltem senkivel. De aztán egyszer eldöntöttem, hogy nem akarok így élni. Szépen lassan elkezdtem változtatni a gondolkodásomon, viselkedésemen. Fejlesztettem magam és kinőttem az önbizalomhiányomból. Mivel tudom, hogy csak minimális energiabefektetés és változni akarás kell ahhoz, hogy valaki kitörjön ebből egyszerűen nem tudom elfogadni amikor valaki ilyen kifogásokkal jön.

Illetve mégis hogyan kéne az ilyen emberen segíteni? Aki nem is akar változni azon nem lehet. Mégis mit kéne tenni, áldozzák fel magukat nők és jöjjenek össze vele? Ha ő nem akar változni akkor ez sem fog segíteni rajta. Egyszerűen nincs olyan módszer, amivel a társadalom tudna az ilyen embereken segíteni azon kívül, hogy elmondja mit kellene tennie. De erre persze soha nem hallgat egyik sem.

2019. febr. 24. 23:54
 10/16 A kérdező kommentje:
de nem tudom mit változzak,x éve fennt vagyok társkeresők9n,0 eredmény,válasz nincs,profil megnézés szökőévente 1
2019. febr. 24. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!