Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kevesebbet keresek, mint "komoly kapcsolat", többet mint szexkapcsolat, melyik oldalakon érdemes?
Úgy emlékeztem, hogy van is aki kurblizzon. Vagy keverlek most mással?
32/f
Jaaa. Jobban komálod, ha ".. Minden suhan, a lomb, az erdő,
Fodros hajad a szélben,.."? :D
32/f
Nekem ezzel például az lenne a problémám, hogy minek kell/hogy lehet előre definiálni, hogy egy kapcsolat mivé válik, fejlődik?
Azonos korúak vagyunk, csak én nőben. Életemben minden kapcsolatom úgy indult, ahogy a kérdésben szerepel... hétköznapi szóval "jártunk". Jókat beszélgettünk, szexeltünk, voltak közös programok. Aztán ezek minősége és az együtt töltött idő során úgyis kiderül, hogy lesz-e belőle komolyabb... vagy nem. Én azt gondolom - tapasztalom -, hogy hála az égnek az érzéseket nem lehet racionálisan irányítani, ha az ember szerelmes lesz - ami azért valljuk be, nem olyan rossz dolog -, akkor elmegy a józan esze és felrúgja minden addigi elképzelését. Na én pl. így gondolkodom. Nem akarnék olyan társat, vagy definiáljuk akárminek, aki első pillanattól tudja, hogy semmiképpen nem szeretne komoly kapcsolatot, de olyat se, aki eleve kiköti, hogy csak komoly kapcsolat jöhet számításba, semmi más... akkor jelzem, hogy nincs kristálygömböm, hogy tudjam, hogy fogunk érezni és gondolkodni egy-két-sok év múlva. :)
Rockarc: neked meg külön gratulálok, olvastam több hozzászólásodat, szimpatikusak voltak! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!