Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kevesebbet keresek, mint "komoly kapcsolat", többet mint szexkapcsolat, melyik oldalakon érdemes?
Én úgy vélem, hogy teljesen mindegy, milyen életet szeretne élni valaki, az a lényeg, hogy őszinte legyen és hogy rátaláljon arra, akivel ezt meg tudják valósítani. És ha az adott két embernek egy teljesen megfelel, akkor hol a gond?
Simán elképzelhető amúgy, hogy pont emiatt a laza felfogás miatt fogsz olyan kapcsolatra lelni, amit magad sem gondoltál volna. Mert nem görcsölsz.
Mikor megismertem a páromat egy társkeresőn, ő kerek-perec leírta nekem első nap, hogy nem keres komoly kapcsolatot, csak jól akarja érezni magát valakivel és vagy meglesz az összhang vagy nem. Semmit nem akar erőltetni meg előre eldönteni, úgy fog alakulni, ahogy alakulnia kell. Én komoly kapcsolatot szerettem volna, de mivel nagyon tetszett és vonzódtam hozzá, belementem, hogy ne nevezzük a dolgot kapcsolatnak, töltsük együtt a hétvégéket és majd alakul, ahogy alakul. Hétről hétre egyre jobban éreztük magunkat együtt és éreztük, hogy már jóval több van köztünk szimpla vonzalomnál. Pár hónap után pont Ő volt az, aki kimondta, hogy ez bizony már komoly kapcsolat. Azóta eltelt két év és nagyon örülök, hogy az elején én is letettem a görcsölést, mert olyan harmónia van köztünk, amiről azelőtt álmodni sem mertem.
#11:
Sok boldogságot!
Az, hogy nem csinálsz pörit, bunkó, tirpák dolog. :'(
32/f
Nem érted a lényeget Ágnyeszka. Nincs pörkölt, nincs krinolin. :p
32/f
Ja, előbb a krinolin mi? Mindig elfelejtem, hogy te még a kurblis kiadás vagy :D <3
32/f
Kurblis igen, egy Ferrari 250 GTO. 😎
Azért, még lenne aki bekurblizzon. 😅😎
Erdekes, en is igy vagtam neki. Aztan most meg azon kapom magam, hogy joval komolyabbnak nez ki, mint amire korabban gondoltam. Arukapcsolas van, mindent, vagy semmi lett belole. :)
42F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!