Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
38 évesen van még esélyem olyan kapcsolatra, ahol a nőnek nincsen gyermeke?

Miért ne lenne esélyed?
Rengeteg olyan nő van akinek nincs gyereke.

Külsőre hogy tartod magad? (Háj/izom, kopaszodás, sörhas, cigi, pia, stb) Ez azért fontos, mert elképesztő különbségeket látni abban a korban már. Van aki elképesztően fitt, sok évet letagadhatna mert egészségesen élte addig is az életét, másik ugyanolyan korú ember meg nagyon elhagyta magát, leszarja a testét, idősebbnek is néz ki a koránál.
Egzisztenciát legalább írtál, tudod, hogy az is fontos.
Személyiséged mennyire vonzó a nőknek? Eddigi sikereid náluk? Mennyire vagy szórakoztató, magabiztos, vicces, tökös?
Amúgy a falu is simán visszatarthat, onnan ráadásul mennek el a fiatalok. 38 évesen lenne eselyéd gyerektelen nőt találni, de lehet városba kéne költözni, meg persze a fenti dolgokra is válaszolj azokban hogy állsz.

Hát kedves 3-as:
172 magas vagyok, 83 kg, rendszeresen edzem, tavasztól őszig futok, kerékpározom. Fontos számomra a rendszeres mozgás, egészséges életmód. Nem iszom alkoholt, nem dohányzom. Vastag, fekete keretes szemüvegem van, úgy nézek ki, mint egy történelem tanár, eredetileg az is vagyok...kopaszodom, nagyon rövidre vágatom a hajamat.
Személyiségem: csendes, szerény, inkább hallgató a társaságban, ha hozzám közel álló téma van, akkor aktív. Tisztelettudó, udvarias, szóval eléggé konzervatív, ami nem igazán jön be a nőknek...jártam régebben táncos gyakorlóbulikba, voltan nagyon jó beszélgetések, direkt figyeltem a hölgyeket. Alapjában kedvesnek, intelligensnek tartanak, de hiányzik belőlem a vagányság. Csendes vagyok, nehezen tudom felhívni a nők figyelmét, a személyiségemmel, tudásommal nem sokra megyek randizás terén...a kapcsolataim többségében az illető hölgyek anyák voltak, volt rá példa, hogy kihasználtak, szerencsére idejében sikerült megoldani a problémákat.
Borzasztó nehéz olyan hölgyet megismerni, aki szintén érdeklődik a történelem, művészetek iránt, nem életcélja a munkán kívül a telefon nyomkodása, hanem van tartása, egyedi, kreatív.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!