Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 38 évesen van még esélyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

TTP80 kérdése:

38 évesen van még esélyem olyan kapcsolatra, ahol a nőnek nincsen gyermeke?

Figyelt kérdés
Szeretnék megismerni egy nőt, akinek nincsen gyereke. Interneten próbálok ismerkedni randizni, sajnos az esetek többségében a korosztályom hölgyei anyák, alig van idejük randizni. Ha sikerül is megbeszélni a randit, mindig közbejön valami. Ezt kezdem megunni...Nincsen ötletem, hová lehetne elmenni, ahol ismerkedni tudnék egyedülálló hölgyekkel. Nekem fontos, hogy ne legyen gyereke, sajnos voltak rossz tapasztalataim és szeretném elkerülni, ezért jobb, ha gyermektelen lenne. Nekem nincsen. Sokat dolgozom, falun élek, a viszonylag jó fizetség és stabil munkahely visszatart, de így meg nem tudok ismerkedni...tehát összetett a problémám. 38 F
2019. febr. 24. 10:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
54%

Miért ne lenne esélyed?

Rengeteg olyan nő van akinek nincs gyereke.

2019. febr. 24. 10:37
 2/13 anonim ***** válasza:
18%
Mondjuk ne a sajat korosztalyodbol valogass. Ott akinek nincs gyereke, valoszinuleg nem kene neked...
2019. febr. 24. 10:43
 3/13 anonim ***** válasza:
88%

Külsőre hogy tartod magad? (Háj/izom, kopaszodás, sörhas, cigi, pia, stb) Ez azért fontos, mert elképesztő különbségeket látni abban a korban már. Van aki elképesztően fitt, sok évet letagadhatna mert egészségesen élte addig is az életét, másik ugyanolyan korú ember meg nagyon elhagyta magát, leszarja a testét, idősebbnek is néz ki a koránál.

Egzisztenciát legalább írtál, tudod, hogy az is fontos.

Személyiséged mennyire vonzó a nőknek? Eddigi sikereid náluk? Mennyire vagy szórakoztató, magabiztos, vicces, tökös?

Amúgy a falu is simán visszatarthat, onnan ráadásul mennek el a fiatalok. 38 évesen lenne eselyéd gyerektelen nőt találni, de lehet városba kéne költözni, meg persze a fenti dolgokra is válaszolj azokban hogy állsz.

2019. febr. 24. 10:46
 4/13 anonim ***** válasza:
67%
Utolsonak annyiban igaza van, hogy 38 évesen nagyon változatos képet tudunk mi emberek mutatni, de ez nem egészség függő. Van egy 40 éves pasi aki kb 30-nak néz ki, és cigizik és szarik az egészsséges életre. :D ez nem ettől függ. És az sem, hogy egy nő aki nem akart gyereket az azért nem mert olyan ronda volt. Ma már pláne ez nagyon téves közhely. Sőt. Általában a csúnyácskák ha nincs különösebb ambíciójuk - ha lehet, minél előbb családot alapítanak... ;)
2019. febr. 24. 10:52
 5/13 A kérdező kommentje:

Hát kedves 3-as:

172 magas vagyok, 83 kg, rendszeresen edzem, tavasztól őszig futok, kerékpározom. Fontos számomra a rendszeres mozgás, egészséges életmód. Nem iszom alkoholt, nem dohányzom. Vastag, fekete keretes szemüvegem van, úgy nézek ki, mint egy történelem tanár, eredetileg az is vagyok...kopaszodom, nagyon rövidre vágatom a hajamat.

Személyiségem: csendes, szerény, inkább hallgató a társaságban, ha hozzám közel álló téma van, akkor aktív. Tisztelettudó, udvarias, szóval eléggé konzervatív, ami nem igazán jön be a nőknek...jártam régebben táncos gyakorlóbulikba, voltan nagyon jó beszélgetések, direkt figyeltem a hölgyeket. Alapjában kedvesnek, intelligensnek tartanak, de hiányzik belőlem a vagányság. Csendes vagyok, nehezen tudom felhívni a nők figyelmét, a személyiségemmel, tudásommal nem sokra megyek randizás terén...a kapcsolataim többségében az illető hölgyek anyák voltak, volt rá példa, hogy kihasználtak, szerencsére idejében sikerült megoldani a problémákat.

Borzasztó nehéz olyan hölgyet megismerni, aki szintén érdeklődik a történelem, művészetek iránt, nem életcélja a munkán kívül a telefon nyomkodása, hanem van tartása, egyedi, kreatív.

2019. febr. 24. 11:02
 6/13 anonim ***** válasza:
76%
Keresgelj. Te is tudod hogy szukebbek a lehetosegeid. Akkor kar sirni azert hogy szukebbek a lehetosegeid.
2019. febr. 24. 11:14
 7/13 anonim ***** válasza:
48%
Aki nyomkodja a telefonját, nincs tartása?
2019. febr. 24. 11:21
 8/13 anonim ***** válasza:
60%
Fiatalabbat keress, és ne a neten!!!
2019. febr. 24. 11:35
 9/13 A kérdező kommentje:
Persze, hogy nincs tartása kedves 7-es. Görnyedté válik... ;)
2019. febr. 24. 12:53
 10/13 anonim ***** válasza:
Azt nem írod, hogy később sem akarsz gyereket? Mert akkor nehezebb a dolgod. Ha sajátot azért szeretnél, van rengeteg harmincas nő aki még nem találta meg azt a férfit akinek szülhetne.
2019. febr. 24. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!