Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol találhatnék olyan lányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatnék olyan lányt aki kapcsolatra vágyik?

Figyelt kérdés

Már rég óta próbálkozom, igaz hogy csak neten, de élőben nem nagyon van lehetőségem. Eddig csak olyan lányt találtam aki lazább kapcsolatot szeretne. Én párkapcsolatot szeretnék. De egyszerűen úgy érzem mintha mindenki kapcsolatban lenne, vagy pedig akivel bejövünk egymással az az ország másik végén lakik.

(22 éves fiú vagyok)

2019. jan. 25. 22:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Miért akar mindeki ennyire mániákusan , görcsösen kapcsolatot ?? Soha nem fogom megérteni . Minden második kérdés erről szol itt
2019. jan. 25. 22:35
 2/4 anonim ***** válasza:
52%

El kéne járnod szórakozni, haverokkal beülni bárba például.

Én is feladtam ezt a netes ismerkedést, mert lebeszéltem egy sráccal, hogy "igen, akkor mindketten komolyat keresünk, király." Aztán végül kiderült, hogy minden héten mással randizik, aztán vagy sikerül megdönteni a csajt, vagy nem. :D Hát engem nem sikerült..

Lányok is ugyanígy vannak a srácokkal, nem kell félteni a csajokat sem.

Tehát szerintem a személyes ismerkedésnek van értelme, remélem sikerrel jársz. :)

22/L

2019. jan. 25. 22:36
 3/4 anonim ***** válasza:
70%
Sehol. Elfogyott. Nem is tudjuk, hogy mikor jön belőle ismét készlet.
2019. jan. 25. 22:58
 4/4 anonim válasza:
Talán ne akarj egyből hirtelen beleugrani egy kapcsolatba :) 23/L
2019. jan. 26. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!