Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mi az oka annak, ha valakit csak barátként képzeltek el?
Megismertem egy nőt, nekem nagyon bejön. Jókat szoktunk beszélgetni. Látom rajta, hogy keresi a társaságom, keresi a tekintetem ha épp olyan a szitu, sokat beszélgettünk neten is, amiket inkább ő kezdeményez. Viszont ő leszögezte hogy csak barátság lehet köztünk.
Mi lehet ennek az oka? Miért viselkedik így velem akkor?
Nők erre nem fognak őszintén válaszolni, de két oka lehet:
1. nem nézel ki elég jól
2. nem nyilvánítottad ki elég egyértelműen, hogy megszexuálnád
Megbeszéltük hogy barátok/haverok leszünk. Ezek után én már neten pl nem kerestem. Ha élőben összefutottunk, akkor nyilván beszélgettünk, ezzel sztem semmi gond nincs. Ő viszont folyamatosan keres neten is. Ha egy hétig nem találkoztunk akkor azért ír, ha igen, akkor a beszélgetésünkre hivatkozva ír valamit. Egy idő után már arra gondoltam hogy meggondolta magát, szóba is hoztam a dolgot de ő tartotta magát a haveri szinthez.
Férfi vagyok, nekem nincs olyan barátom, akivel heti szinten "kell" beszélgetni...
Olyan fura az egész számomra.
Nem gondolnám magam csúnyának, ő kifejezetten szép. Ő kétség kívül nagyon okos, de buta én sem vagyok (remélem :D)
Ha annyira buta lennék akkor nem tudnánk jól elbeszélgetni, és akkor nem keresne.
Nem vagyok az a tipikus alfa hím az biztos, nem vagyok a leghatározottabb. Nem is vagyok a lelki szemetes ládája, általános dolgokról szoktunk beszélgetni.
Ha esetleg nem keltek benne vonzalmat, ez idővel tudhat változni?
Az feltűnt, hogy vele sokkal óvatosabban beszélek, mint más nőkkel. Vele nem merek úgy flörtölni, poénkodni.
A nőknek általában nagyobb szüksége van a barátokkal való kapcsolattartásra. A közeli barátaim már 2 nap után hiányolom, keresem őket. Semmi furcsát nem látok ebben. Van olyan férfi barátom akivel szinte naponta beszélek, most épp szerelmi bánata van és arról.
Ha téged zavar mondd meg neki, hogy gyengédebb érzelmeid vannak iránta feszélyez, hogy folyamatosan keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!