Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csak barátként tekint rám vagy akar valami többet is? (20/l)
Figyelt kérdés
Van egy fiú(21) akivel több mint 4 hónapja ismerjük egymást. Sokszor van együtt óránk és iskolán kívül is szinte állandóan beszélünk. Mikor meglát mindig mosolyog. Néha úgy kezel mint egy jó barátot és van amikor olyat mond vagy tesz ami eléggé félreérthető. Mit gondoltok?2019. jan. 12. 21:24
1/6 anonim válasza:
Az a baj, hogy pont azokat a dolgokat nem írtad le nekünk, amik úgymond "félreérthetőek" így meg nem lehet megmondani, hogy csak barátként tekint-e rád vagy sem.
2/6 anonim válasza:
Velem is flörtöltek már,sztem ha elhív valahova akkor lesz biztos.
3/6 anonim válasza:
Irj rá és kérdezd meg, ha úgy gondolod,hogy nem vagy rá képes személyesen. Valószínűleg tetszel neki, csak valamiért fél kezdeményezni.
Megkérdezhetem a neved?
4/6 anonim válasza:
Én ugyanígy vagyok egy lánnyal és nagyon oda vagyok érte. Annyi hogy neki van barátja és ezért nem kezdeményezek.
5/6 anonim válasza:
Így a leírás alapján talán akarhat is valamit.
6/6 anonim válasza:
Egy dugasban biztosan benne lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!