Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Utazás vonaton - a "kémia"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utazás vonaton - a "kémia" (azaz vonzódás) miatt ülsz be valaki mellé, aki egyedül van a kabinban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Főleg lányokat kérdeznék (sőt, csak lányokat, mivel én fiú vagyok!).

Tehát, lányok, amikor felszálltok egy vonatra, és haladtok el a kabinok mellett, és megláttok mondjuk egy srácot, akin kívül senki más nincs a kabinban, akkor...abban az esetben, ha beültök oda, annak mi az oka? Mert mondjuk a másodperc törtrésze alatt eldöntitek, hogy bejön Nektek, és "hátha megismerkedtek" alapon? Vagy csak mert "kell egy ülőhely és ott csak 1 ember van" , vagy miért? Vagy nem gondolkoztok semmin?

A kérdésemnek oka is van:

ma hasonló dolog történt velem, hogy egyedül ültem egy kabinban, és beült mellém egy tök aranyos csaj...na és egy idő után már valahogy elkezdtem kellemetlenül érezni magam, amiért nem szólítom meg és kezdek el vele ismerkedni...a csaj pl. a felém eső hajtincsét is forgatgatta az ujjával....majd egy idő után fejével az én ablakom felé fordulva (én ültem az ablaknál, Ő a kaibn szélénél, és úgy nézett az ablak felé, azaz kb. felém) nézett kb. folyamatosan, de én nem mertem ránézni. :/ nos szóval én gondolom túl ezt az egészet, vagy elszalasztottam "valamit" ?

Ha esetleg idetéved a lány, aki ma (2019.02.23.) beült egy srác mellé kabinba, írjon! (hahaha :D - ezt csak a poén kedvéért, de már valahol bánom, hogy nem szólítottam meg...)

2019. febr. 23. 22:38
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen Mindenkinek, hogy megtisztelt és válaszolt! Puszi Minden Lánynak :D Amúgy akkor összességében azt szűrtem le, hogy jól tettem, hogy nem szólítottam meg, illetve talán akkor tényleg nem ismerkedni akart. Igazából meglepett, hogy többségében egyikőtök sem az ismerkedés lehetősége miatt ül be pl. egy korban hozzá illő srác mellé...én - ha nincs bnőm - és meglátok egy csinos lányt, több nem is kell, és a fejemben a "ebből még bármi lehet" lámpa egyből felgyullad...és valahogy fantáziálok...de kifelé ez nem látszik, mert jó nevelést kaptam, ismerem az illemet és határokat, meg ápolt a megjelenésem.

De akkor bele kell törődjek, hogy igen kicsi az esélye, hogy "kabinos" barátnőm lesz, wa-ha-ha.

2019. febr. 24. 12:18
 12/15 anonim ***** válasza:
69%

Senki nem az ismerkedés miatt ül be egy vonatfülkébe. Oda ülünk be, ahol az utazást feltehetően a legkisebb kellemetlenséggel tudjuk lebonyolítani.

Ettől függetlenül hozzászólhattál volna, hátha lett volna kedve beszélgetni. (Ami még szintén nem ismerkedni akarást jelent.)

2019. febr. 24. 12:42
 13/15 A kérdező kommentje:
Értem. :)
2019. febr. 24. 13:02
 14/15 anonim ***** válasza:
50%

Azért azt ne mondd, hogy senki, utolsóelőtti! Két dolgot nézek kabinválasztásnál, az egyik, hogy minél üresebb legyen, a másik meg, hogy van-e bent valaki, aki tetszik. Ugyanazok a gondolatok vannak az én fejemben is kérdező mint amit az előbb leírtál válaszban! Amúgy lehet azért gondolkodok így, mert sok férfinak tetszek, szóval tudom, hogy simán megismerkedhetek azokkal, akiket kiszemelek (tudom, hogy van kivétel)

22/L

2019. febr. 24. 14:20
 15/15 A kérdező kommentje:
Végre valaki! Köszi. ;)
2019. febr. 24. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!