Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek nettó 250E elég...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nettó 250E elég egy stabil pár kapcsolathoz?

Figyelt kérdés

Sokat hallom hogy a nőknek fontos h a pasi legyen gondoskodó és tehetősebb h lehesen rá támaszkodni. Ilyen összeg alapból jó? Futtja belőle szórakozásra meg félretenni is.

Ja mielőtt valaki elkezdi én nem az insta macákra vagy gold diggerekre bukok hanem a normális szolid csajokra.

2019. febr. 22. 16:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
36%
Hát, nem. Azért jóval kevesebbet ne keressen nálam.
2019. febr. 22. 16:33
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy fontos, hogy legyen karrierje és lehessen rá támaszkodni. De nem azért, hogy fizesse a közös életünket, hanem azért, hogy nekem se kelljen egyedül fizetni.

Hogyha valakinek nincs pénzügyi biztonsága vagy munkakerülő azzal nem lehet tervezni hosszú távra. Mi lesz, ha én 1-2 évig nem tudok dolgozni gyerek mellett? Egyedül vegyem meg a közös házat? Ha tönkremegy valami csak a saját keresetemre tudok számítani? És stb stb rengeteg fontos dolog. Persze, hogy fontos, hogy lehessen rá támaszkodni a közös élet finanszírozásában. De ez nem azt jelenti, hogy neki kell pénzelni mindent. De nekem se kelljen egyedül mindent.

2019. febr. 22. 16:39
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

Ne hallgass a gyakoris kommentekre, kérdésekre.

Egy lúzer vagyok és simán eltart a párom. Így is van olyan nú, aki vinni akart és többet is ígért, mint amit a párom tud nyújtani.

2019. febr. 22. 16:48
 14/17 anonim ***** válasza:
80%

Nem ilyenkor lényeges a pénz.

A nők egy rövid idő után hajlamosak azt nézni , hogy az a pénz amit a férfi keres az elég lesz e akkor ha terhes lesz és lesz egy kis bébi és otthon marad a nő....

2019. febr. 22. 17:13
 15/17 anonim ***** válasza:
72%

(olvass végig mielőtt ítélkeznél)

Nekem pl az összeg nem számít. Férfi vagyok és a saját oldalamról írom.

Egyrészt nem érdekel, hogy a csaj mennyit keres.

Nekem férfiként az számít, hogy kiteljesedjen a munkájában, és boldog legyen, egyszóval hivatásból, ne pedig "muszájból" csinálja.

Ha pl keres 120at nettóban, amiből az ő lelkivilágának kiegyensúlyozottságáért olykor ő fizeti a közös program egy részét, vagy egy üdítőt, egy vacsorát, egy mozit.. bármi. Ha 70-30 arányba fizetünk valamit az nekem tökéletes. És valahol el is várom, hogy amíg keres addig fizessen ő is, mert ha mindent én fizetek akkor azt érzem, hogy kilóra veszem meg.. az meg ugye a hús kategória.

Ha pl gyereket szülne, akkor evidens, hogy anyagilag mindenben támogatom, hiszen elesik a munkától és mint kismama a legjobbat akarom neki, hiszen ő a gyerekem anyja.

Amúgy a havi 250 meg nekem férfiként nem lenne elég, nem élek nagy lábon, de az élelmiszerem több mint havi 150-200, és ebből maximum havi 3-4 alkalom van ami éttermes. Minőségi alapanyagok.. egzotikus kaják, nekem ez a "mindenem". Nem dohányzom, nem fogyasztok alkoholt, letettem az autót, inkább bicajozok.

Lakás+rezsi+kk, 180 szóval nekem a 430as fizumból marad 40-70 ezrem ruhára, és szórakozásra. Ha nagyon szükséges lenne nyilván nem ennék tőkehalat és rákot, de amíg megtehetem addig azt eszem amit szeretek.

Szóval nekem a 250 a saját részemről édeskevés.. az ő részéről legyen 120 + boldogság:) ha 400at keres, de idegroncs akkor az nekem nem ér egy petákot se.

27ffi

2019. febr. 22. 17:18
 16/17 anonim ***** válasza:
A megelheteshez kell a penz nem a szerelemhez. Jut penz kajara, fodraszra, ruhara, gyogyszerre, kozelekedesre, mozira? Ha igen akkor mi a kerdes? Azert egy parkapcsolatnak nincs akkora "fogyasztasa" az atlag embereknel.
2019. febr. 23. 15:40
 17/17 anonim ***** válasza:
Az exem 120-160 között keresett, és nem a pénz miatt lett vége a dolognak. Nekem nem lenne ezzel "bajom", de nyilván kérdés az, hogy a lány, akit kinézel, milyen anyagi háttérrel rendelkezik és ezzel együtt mik a céljai. Még a szolidnak kinéző vsajok között is vannak kifejezetten golddigger csajok, akik úgy vannak vele, hogy "én a SPARban vagyok pénztáros, de albérletben sosem laknék" (volt ilyen egyetemista ismerősöm, aki csak azért, mert amúgy sportolt és jó teste volt, azt gondolta, 21 évesen, úgy, hogy egy percet nem dolgozott életében és a szülei tartják el, MEGÉRDEMEL egy olyan férfit, aki nem az anyjával lakik...). Az én helyzetem olyan, hogy van örökölt lakásom és én megkeresek nettó 270et, és nem okozott gondot ideköltöztetni a párom. De ez tényleg lányfüggő. Amúgy sztem a 250e egy tartalmas élethez már elég.
2019. febr. 24. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!