Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nettó 250E elég egy stabil pár kapcsolathoz?
Sokat hallom hogy a nőknek fontos h a pasi legyen gondoskodó és tehetősebb h lehesen rá támaszkodni. Ilyen összeg alapból jó? Futtja belőle szórakozásra meg félretenni is.
Ja mielőtt valaki elkezdi én nem az insta macákra vagy gold diggerekre bukok hanem a normális szolid csajokra.
Persze, hogy fontos, hogy legyen karrierje és lehessen rá támaszkodni. De nem azért, hogy fizesse a közös életünket, hanem azért, hogy nekem se kelljen egyedül fizetni.
Hogyha valakinek nincs pénzügyi biztonsága vagy munkakerülő azzal nem lehet tervezni hosszú távra. Mi lesz, ha én 1-2 évig nem tudok dolgozni gyerek mellett? Egyedül vegyem meg a közös házat? Ha tönkremegy valami csak a saját keresetemre tudok számítani? És stb stb rengeteg fontos dolog. Persze, hogy fontos, hogy lehessen rá támaszkodni a közös élet finanszírozásában. De ez nem azt jelenti, hogy neki kell pénzelni mindent. De nekem se kelljen egyedül mindent.
Ne hallgass a gyakoris kommentekre, kérdésekre.
Egy lúzer vagyok és simán eltart a párom. Így is van olyan nú, aki vinni akart és többet is ígért, mint amit a párom tud nyújtani.
Nem ilyenkor lényeges a pénz.
A nők egy rövid idő után hajlamosak azt nézni , hogy az a pénz amit a férfi keres az elég lesz e akkor ha terhes lesz és lesz egy kis bébi és otthon marad a nő....
(olvass végig mielőtt ítélkeznél)
Nekem pl az összeg nem számít. Férfi vagyok és a saját oldalamról írom.
Egyrészt nem érdekel, hogy a csaj mennyit keres.
Nekem férfiként az számít, hogy kiteljesedjen a munkájában, és boldog legyen, egyszóval hivatásból, ne pedig "muszájból" csinálja.
Ha pl keres 120at nettóban, amiből az ő lelkivilágának kiegyensúlyozottságáért olykor ő fizeti a közös program egy részét, vagy egy üdítőt, egy vacsorát, egy mozit.. bármi. Ha 70-30 arányba fizetünk valamit az nekem tökéletes. És valahol el is várom, hogy amíg keres addig fizessen ő is, mert ha mindent én fizetek akkor azt érzem, hogy kilóra veszem meg.. az meg ugye a hús kategória.
Ha pl gyereket szülne, akkor evidens, hogy anyagilag mindenben támogatom, hiszen elesik a munkától és mint kismama a legjobbat akarom neki, hiszen ő a gyerekem anyja.
Amúgy a havi 250 meg nekem férfiként nem lenne elég, nem élek nagy lábon, de az élelmiszerem több mint havi 150-200, és ebből maximum havi 3-4 alkalom van ami éttermes. Minőségi alapanyagok.. egzotikus kaják, nekem ez a "mindenem". Nem dohányzom, nem fogyasztok alkoholt, letettem az autót, inkább bicajozok.
Lakás+rezsi+kk, 180 szóval nekem a 430as fizumból marad 40-70 ezrem ruhára, és szórakozásra. Ha nagyon szükséges lenne nyilván nem ennék tőkehalat és rákot, de amíg megtehetem addig azt eszem amit szeretek.
Szóval nekem a 250 a saját részemről édeskevés.. az ő részéről legyen 120 + boldogság:) ha 400at keres, de idegroncs akkor az nekem nem ér egy petákot se.
27ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!