Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek gáz ha egy férfi nem vezet? (autót)
Páromnak (F) se jogsija, se autója. Nekem van jogsim, de nincs autóm.
6 éve együtt vagyunk.
Én lányként imádok vezetni,17 évesen be is iratkoztam jogsira,azóta vezetek. Mondjuk szükségem is van rá,amióta jogsim van önállóan intézem az ügyeimet.
Nekem biztosan nagyon furcsa lenne,főleg,hogy jogosítványa is van,és nem használja,de nem befolyásol semmit , legalább nem kell azon veszekedni,hogy mindketten szeretnénk vezetni! :D
Behalok a magadfajta h..lyéktől. Vidék, kisváros, pont, hogy jó, hogy nincs kocsid, mert könnyen eljutsz városon belül bárhova és nem kell több km-t utazni, hogy A-ból B-be juss.
Ha meg falun élsz, ott a busz. Ja, vagy buszjegyre sincs pénzed?
Az a gáz, ha felnőtt férfi létére ilyen kérdéseket tesz föl.
Egyébként énszerintem praktikusabb, ha nincs kocsi (hacsak pl nem kapsz mondjuk cégeset akár saját használatra is, hogy szállíts vele dolgokat); na szóval praktikusabb, ha nincs kocsi, mert annyi mindent kell rá fizetni. Sokkal egyszerűbb, ha nincs. PL benzin, biztosítás, karbantartások
4.-nek.
Este, gyerekkel ügyeletre, mikor a busz már nem jár...
Barátnővel moziba majd vacsizni, utána rohanás a buszhoz, és 40km haza, télen...
Nagy bevásárlás, mert a kisbolt drága, a Tacskó, meg a SPÁR nem hozza házhoz a moslékot...
Gondolkodni is kéne, töki!
Az orvosi ügyelet házhoz is megy, szerintem.
A többi ok, ahogy gondolod.
Nem gáz, nálam ez nem kizáró ok. Én vezetek és van autóm is.
Praktikussági szempontból mondjuk jobb, ha a másik is vezet: mert ha velem történik valami (pl. az éjszaka közepén vinni kell az ügyeletre), akkor jó, ha az ember számíthat a másikra. Itt nálunk legalább is 30 km a kórház...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!