Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha szorongók és depressziós vagyok nők társaságában?
Igen, nő vagyok.
Figyelj egy próbát megér nem? Őszintén mit veszíthetsz? Ha elutasít ugyanott vagy mint most, de össze is jöhet. Ha meg sem próbálod, akkor meg később fogod megbánni.
Az érzelmek bevallását úgy gondoltam, hogy hívd el párszor, beszélgessetek és ha nyitott, akkor valld be. Nem kell rögtön ráönteni mindent. Nem tudom az előzményeket, ezért írtam, hogy most te lépj. Én azt tanácsolom, hogy az őszinte éned vedd elő és így bánj vele végig. Mindegy milyen maszkot erőltetsz magadra egy hosszabb kapcsolatban úgyis kibukik, hogy megjátszod magad. Akkor meg kiábrándulna belőled a lány, még rosszabb, mint az elején. Egy kapcsolatot nem lehet ilyenekre építeni. Jobb, ha az elején elválik, hogy nem tetszel neki, még ha fáj is. Ellenben, ha önmagad adod, akkor legalább tudod, hogy a te személyiséged kedveli, még a te önbizalmad is növeli.
Jajj istenkém, ne hagyd ezt a lánykát elveszni. Nekem az jött le eddig hogy küzdött érted egy picit, próbálkozott. Közeledj már felé.
Én a helyedbe most azonnal ráírnék hogy,:
"Szia, hogy vagy?" Ezzel nem veszíthetsz semmit ha nem írna vissza, és nem is lenne ciki.
Na, rajta, tégy már valamit...
:) itt mindenki jót akar neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!