Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetetlen lesz ezentúl barátnőt találnom, ha mindenki csak 23-24 °C-ban érzi jól magát otthon nappal, éjjel is legalább 21 °C-ban tud aludni?

Figyelt kérdés

Miért vagytok ilyen fázósak kivétel nélkül, hölgyek?

Nekem a lakásban 21 °C-nál magasabb T már meleg, éjjel is max. 16-17 °C az optimális. Ettől sok nő a haját lerakja. Miért kell katlanban élni? 😂

2019. febr. 21. 20:42
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
34%

lehet pl. a lakásban 21 fok, ha egyikőtöknek ez kevés, akkor vesz a felsőjére egy szvettert, pulcsit, a másikótok akinek meg melege van, mászkálhat akár alsógatyában is. Probléma megoldva.

Éjjel meg kell egy melegebb takaró, vagy te nem takarózol be, amugy ha neked 16 fok az optimalis, masnak meg 20, nem nehez szerintem a 18 fokban kiegyezni. Bár mikor hajat mosok és nedves hajjal fekszek le, akkor nem örülnék a 20 fok alatti hőmérsékletnek, mert tuti megfáznék.

2019. febr. 21. 22:53
 22/27 A kérdező kommentje:
#21: ha hajat mosok, addig futok amíg le nem fekszem.
2019. febr. 21. 22:56
 23/27 anonim ***** válasza:
26%
Valld be emberesen, hogy egy Avas lakótelepi közmunkás vagy és azért van nálad 16-17 fok, mert így hónap végéig kitartasz a májkrémes zsömlével és a töltött cigivel és még 1-2 gyomorkeserű is belefér és ez az egész "optimális hőmérséklet" csak ugyanolyan elcseszett csajozós duma, mint mikor a pestiek jönnek azzal, hogy "belvárosba minek kocsi?" közben meg még jogsijuk sincs és olyan csórók, hogy egy 200 ezres 20 éves Suzukit se tudnának személyi kölcsön nélkül venni.
2019. febr. 21. 23:45
 24/27 A kérdező kommentje:
23. Igazad van. Lakótelepen élek, 230 nettó a zsetonom, néha több, néha kicsit kevesebb. Vega vagyok, nem eszek májkremes zsemlét. Opel autóm van, meg gerincem, ami ritka manapság. Anyámék 20 millás házban élnek, lakhatnék otthon a mai napig, mert helyem lenne, de egyedül akartam verni a galagonyat, a saját farkammal. Hobbijaim vannak, sportolok, egészségesen élek, főzök, mosok, takarítok magamra. Nem dohányzom, de azért néha szívok az életben én is. Avas az a fülzsírod, kisvárosban élek. Te, nem tükör előtt állva, magadban beszélve alkottad a kommentedet? Józsi, lebuktál.
2019. febr. 21. 23:53
 25/27 anonim ***** válasza:
Én szívesebb lejjebb tekerném, ha szabályozható lenne nálam is, és nem a fűtésszámla miatt, hanem mert melegem van, kiszárad éjjel a szám, és felkelek, mert nem kapok levegőt a melegben. Nem tudom, mennyi lenne általánosságban számomra az ideális, de a mostani sok. Viszont van, amikor meg pont nagyobb meleg kell, mondjuk ha lebetegszem és ráz a hideg, akkor azért nem lenne jó még befagyasztani magam. :-) A szüleimnél amint szabályozható lett, éltem is ezzel, és az én szobámban általában hűvösebb volt, mint a többi helyiségben.
2019. febr. 22. 05:56
 26/27 anonim ***** válasza:
63%
Nem tudom, nálunk meg van oldva azzal a dolog, hogy én 3 takaróval alszom, a barátom eggyel, a másik alkalommal ő kitakarózik, én meg egybe burkolózom. Ha fázom, nappal felveszek valamit. Amúgy meg lehet akármilyen heves a szex, ha kitakarózunk, nekem nem esik jól, fázom, remegek. De kompromiszummal meg lehet oldani.
2019. febr. 22. 06:53
 27/27 anonim ***** válasza:
10%
Én vagyok az, aki télen is nyitott ablaknál alszik, nappal 18-19 esik jól. A férjem meg fázós... 😂
2019. febr. 22. 09:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!