Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetetlen lesz ezentúl barátnőt találnom, ha mindenki csak 23-24 °C-ban érzi jól magát otthon nappal, éjjel is legalább 21 °C-ban tud aludni?
Miért vagytok ilyen fázósak kivétel nélkül, hölgyek?
Nekem a lakásban 21 °C-nál magasabb T már meleg, éjjel is max. 16-17 °C az optimális. Ettől sok nő a haját lerakja. Miért kell katlanban élni? 😂
Kivétel nélkül? Ne állíts valótlant.
Én egész télen nyitott ablaknál aludtam, és 20 fok felett már utálok élni.
"kivétel nélkül"... :))
Én nő vagyok, de úgy 10 fok fölött már nyitott ablaknál alszom. Nekem a levegő a mániám éjjel, de alapból jobban szeretem a hideget, mint a meleget. Utálom a a nyarat is.
Páromnál is hűvösebb van szerencsére. De ha nyitott ablakra vágyom, akkor marad a külön szoba... De nincs ebből sértődés, mindkettőnk érdeke, hogy kipihent legyen a másik.
Én 21 fokkal tök jól megvagyok, de hsjnalban, mikor hüvösebb az idő, felhúzom a fűtést. Neked miért jelent ez problémát?
16-17 fok? Keress egy eszkimó csajt, neki még melege is lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!