Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Őszíntén! Miért csak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Őszíntén! Miért csak az ilyen tipusú férfiaknak adtok esélyt? Kép lent

Figyelt kérdés

Mert tele van önbizalommal? Egós pasik kellenek nektek?

[link]

2019. febr. 20. 20:58
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
60%

Fú, na én az ilyen pasiktól nagyon félek amúgy, nem tudom, ki hogy van. A többiek által linkelt képeken szereplők valóban ezer millió fokkal igényesebbek és pozitívabb kisugárzásúak számomra is, bár nem kéne így elrugaszkodni a földtől. Nekem be se a kidolgozott test és a túlzott "izmosság" egyébként. Szeretkezés közben olyan lehet, mintha egy jókora kődarabbal vagy sziklával felüdnék össze. De nyilván persze nem ez a lényeges. Csak azt mondom, hogy kérdező, ez már amúgy sem 2010, amikor még talán ez járta, és a nők is az efféle alfahímeknek tetszelegve néztek ki, csak egy kicsit nyitottabb szemmel kéne járni, meg egy kis szociális érzékenységgel bírni és már is meg lenne oldva a probléma.

20L (csak hogy ne csak nők véleményét olvasd, hanem egy lányét is - privátokat nem kérek)

2019. febr. 20. 23:51
 32/43 anonim ***** válasza:
100%
be se jön*
2019. febr. 20. 23:52
 33/43 anonim ***** válasza:
81%
Fuj..kinek kell ő??
2019. febr. 21. 07:32
 34/43 anonim ***** válasza:
10%
A végtelen felszínességük miatt. Nomeg a többi ösztönlény barátnő irigységéért. Ez élteti őket. Magasztos célok.
2019. febr. 21. 09:36
 35/43 anonim ***** válasza:
100%

Ilyennek biztos nem adnék.

Sorolhatnám az okokat napestig, de elég annyi, hogy lóg a bagó a szájából = tökéletesen esélytelen.

2019. febr. 21. 09:59
 36/43 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem jönnék össze bagóssal. A stílusa meg alpári. Én a művelt, kulturált és elegánsan öltözött férfiakat kedvelem. Szerencsére a férjem is ilyen. A többiek által linkelt férfiak tényleg sokkal jobban tetszenek.
2019. febr. 21. 11:10
 37/43 The pale emperor ***** válasza:
84%
És akkor jött az Északi szél és becsukta a mesekönyvet.
2019. febr. 21. 11:31
 38/43 anonim ***** válasza:
100%

Kép alapján nem sok esélyt adnék neki. Olyan tipikus bántalmazó férfinak tűnik így ránézésre, akinek a nő csak egy lyuk és ha nem kap, akkor repül a balhorog.

Persze mivel nem tudom, hogy ki van a képen, ezért lehet, hogy a valóságban meg egy teljesen normális valaki. De te a képre voltál kíváncsi. Nekem a szakáll + minden máshol szőrtelen kombó is taszító.

2019. febr. 21. 13:05
 39/43 anonim ***** válasza:
6%
Nők. Őszintén. Elég naivitás volt így kezdeni a kérdést.
2019. febr. 21. 14:22
 40/43 anonim ***** válasza:
100%

Ez a férfi nem hogy nem vonzó, hanem kifejezetten taszító. Az igazán vonzó férfiak, akikre te gondolsz, ilyenek:

[link]

[link]

[link]

[link]

Szívesen.

2019. febr. 22. 19:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!