Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Őszíntén! Miért csak az ilyen tipusú férfiaknak adtok esélyt? Kép lent
Fú, na én az ilyen pasiktól nagyon félek amúgy, nem tudom, ki hogy van. A többiek által linkelt képeken szereplők valóban ezer millió fokkal igényesebbek és pozitívabb kisugárzásúak számomra is, bár nem kéne így elrugaszkodni a földtől. Nekem be se a kidolgozott test és a túlzott "izmosság" egyébként. Szeretkezés közben olyan lehet, mintha egy jókora kődarabbal vagy sziklával felüdnék össze. De nyilván persze nem ez a lényeges. Csak azt mondom, hogy kérdező, ez már amúgy sem 2010, amikor még talán ez járta, és a nők is az efféle alfahímeknek tetszelegve néztek ki, csak egy kicsit nyitottabb szemmel kéne járni, meg egy kis szociális érzékenységgel bírni és már is meg lenne oldva a probléma.
20L (csak hogy ne csak nők véleményét olvasd, hanem egy lányét is - privátokat nem kérek)
Ilyennek biztos nem adnék.
Sorolhatnám az okokat napestig, de elég annyi, hogy lóg a bagó a szájából = tökéletesen esélytelen.
Kép alapján nem sok esélyt adnék neki. Olyan tipikus bántalmazó férfinak tűnik így ránézésre, akinek a nő csak egy lyuk és ha nem kap, akkor repül a balhorog.
Persze mivel nem tudom, hogy ki van a képen, ezért lehet, hogy a valóságban meg egy teljesen normális valaki. De te a képre voltál kíváncsi. Nekem a szakáll + minden máshol szőrtelen kombó is taszító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!