Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Őszíntén! Miért csak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Őszíntén! Miért csak az ilyen tipusú férfiaknak adtok esélyt? Kép lent

Figyelt kérdés

Mert tele van önbizalommal? Egós pasik kellenek nektek?

[link]

2019. febr. 20. 20:58
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
28%

ui.: az első kép linkje ez:

[link]

rosszul linkeltem be

2019. febr. 20. 21:23
 12/43 anonim ***** válasza:
92%

Nekem egyáltalán nem jön be.

Sem a haj, sem a bőrszin, sem ez az izomzat, sem az, hogy ennyire lent van a gatyája :)

2019. febr. 20. 21:34
 13/43 anonim ***** válasza:
89%
A pasiknak kb 30%-a néz ki így... Ha csak ilyeneknek adnánk esélyt a férfiak nagy többségének soha nem lenne párja. Az én párom például szinte a szöges ellentéte a linkelt pasinak.
2019. febr. 20. 21:36
 14/43 anonim ***** válasza:
8%
Ne hidd el amit itt írnak a nők ettől a hapsitol hugyoznák össze magukat csak túl magas nekik a léc.
2019. febr. 20. 21:37
 15/43 anonim ***** válasza:
74%

Ha azt akarod kitalalni, hogy mit akarnak a nok, akkor miert ferfifejjel gondolkodsz??

Amit linkeltel azt szerintem keves no talalja vonzonak, csak a ferfiak hiszik ezt.

En pl neki is adnek eselyt, ha osszefutnank valahol, mert aranyosnak es jofejnek latszik.

[link]

2019. febr. 20. 21:39
 16/43 anonim ***** válasza:
93%
Az akit te linkeltél kérdező az nekem nem jön be. Ellenben az összes többi nők által linkelt pasikép egytől egyig bejön. Nézegesd meg őket alaposan, mert a nők nagy többsége az olyan pasikat részesíti előnyben.
2019. febr. 20. 21:49
 17/43 anonim ***** válasza:
60%

"A pasiknak kb 30%-a néz ki így"

Úgy érted, a férfiak 30%-a hivatásos fitneszmodell?

2019. febr. 20. 21:58
 18/43 anonim ***** válasza:
45%

Jó ennyire értetlennek lenni, vagy óvodás módjára, szájbarágósan magyarázzuk el neked a dolgokat?

Hazánk a 4. legelhízottabb ország a világon. Akik foglalkoznak az egészségükkel és a sporttal, annak egy része izmos. A férfi társadalom másik része azért gyúr, hogy csajt fogjon magának, meg plusz azért, hogy egymást legyúrják, ez is egy verseny számukra, hogy kinek nagyobb az izomzata. Kb. szerintem így jön ki a nagyjából 30% izmos pasi. És ahhoz nem kell fitneszmodellnek lenni, hogy valaki izmos legyen.

2019. febr. 20. 22:02
 19/43 anonim ***** válasza:
81%
Kedves 17-es, leginkább jóindulatú voltam. Helyesen úgy hangzik a mondat, hogy maximum a férfiak 30%-ának van valami ehhez hasonló, izmosabb testalkata. De lehet még így is sokat mondtam, bár semmi baj nincs azzal, ha valaki nem így néz ki. :)
2019. febr. 20. 22:03
 20/43 anonim ***** válasza:
88%
18: Én meg 9 éve "gyúrok", mégsem látszik rajtam. Nem mondanád meg, hogy heti 3-4 edzésem van. Pusztán azért, mert ma a gyúrásról a kérdező általi képre asszociál mindenki, ellenben ez a forma szteroidok nélkül egyrészt nem elérhető, másrészt csak 1-2 hétig tartható fent és nem egész évben. (32/F)
2019. febr. 20. 22:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!