Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Őszíntén! Miért csak az ilyen tipusú férfiaknak adtok esélyt? Kép lent
Nekem egyáltalán nem jön be.
Sem a haj, sem a bőrszin, sem ez az izomzat, sem az, hogy ennyire lent van a gatyája :)
Ha azt akarod kitalalni, hogy mit akarnak a nok, akkor miert ferfifejjel gondolkodsz??
Amit linkeltel azt szerintem keves no talalja vonzonak, csak a ferfiak hiszik ezt.
En pl neki is adnek eselyt, ha osszefutnank valahol, mert aranyosnak es jofejnek latszik.
"A pasiknak kb 30%-a néz ki így"
Úgy érted, a férfiak 30%-a hivatásos fitneszmodell?
Jó ennyire értetlennek lenni, vagy óvodás módjára, szájbarágósan magyarázzuk el neked a dolgokat?
Hazánk a 4. legelhízottabb ország a világon. Akik foglalkoznak az egészségükkel és a sporttal, annak egy része izmos. A férfi társadalom másik része azért gyúr, hogy csajt fogjon magának, meg plusz azért, hogy egymást legyúrják, ez is egy verseny számukra, hogy kinek nagyobb az izomzata. Kb. szerintem így jön ki a nagyjából 30% izmos pasi. És ahhoz nem kell fitneszmodellnek lenni, hogy valaki izmos legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!