Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak befolyásolható, "butább" nőre van szükségük? Őszintén!
Az nem jó, ha túl okos és iskolázottabb, mint a barát/férj, mert akkor jönnek elő a kisebbségi komplexusok. Inkább választotok olyan lányt, aki naívabb és kevésbé agyafurt, hisz azokkal könnyebb dolgotok van, irányíthatóbb, könnyebben kezelhetőbb?
Baj egyáltalán, ha egy két fokkal "jobb" a nő a férfinál?
A jobbat itt nyílván nem szó szerint értem, hisz nincs jó vagy rossz, csak pl. az asszony befolyásosabb, iskolázottabb, mint a pasi...
Engem nem zavarna ha olyan barátnőm lenne aki tanultabb vagy okosabb lenne nálam.
Tudok olyat akinek tanárnő a felesége, a férfi meg egyszerű szakmunkás.
Olyat is tudok akinek egy szakmákja van, a feleségének meg már 2 diplomája. Kapásból 2-t is tudnék mondani.
:D Írtam, hogy bocsi a hibákért. Gyorsan írtam és nem olvastam végig. De köszi az oltást...
Sokan nehezményezik, ha okosabb a feleségük, párjuk, ezért tettem fel a kérdést.
Engem nem zavar ha egy nő okosabb nálam (eleve úgy állok hozzá, hogy nálam mindenki okosabb:P).
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!