Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valakinek tényleg jó már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valakinek tényleg jó már szinte bárki egy bizonyos kor után?

Figyelt kérdés
Adott egy 21 éves srác, és egy 37 éves nő. A nő azt mondta a srácnak akivel társkeresőn ismerkedett meg, hogy neki csak az kell, hogy valaki szeresse őt. Az idősebbekkel befürdött, pedig csinos, sportos testalkatú nőről van szó. Tehát normális az, hogy egy 21 éves sráccal kezd? Egyébként van egy 7 éves lánya.

2019. febr. 18. 18:44
 1/10 anonim ***** válasza:

Á, ne dőlj be ennek, csak szexre kellesz, egy kis kalandra, nem akar tőled semmi komolyat.

39N

2019. febr. 18. 18:55
 2/10 anonim ***** válasza:

Előzőnek van igaza, legalábbis remélhetőleg van annyi esze a 37 éves nőnek,hogy nem vár többet egy ilyen "kapcsolattól".

Az igény nem korhoz kötött. Fiatalon is lehet igénytelen bárki, és ahogy halad az idő fölötte is lehetnek igényei.

Ráadásul egy csinos, értelmes, megfelelő anyagi háttérrel rendelkező nőnek egyáltalán nincs oka/indoka arra,hogy lesüllyedjen a bárki jó Neki szintre.

Inkább legyezgetheti a női hiúságát az,hogy egy fiatal pasi vonzódna Hozzá.

Bár én a 21 éves srácot még inkább a tanulókorban lévőkhöz (nem akarok gyereket írni, mert már nem az) sorolom mint a fiatal pasihoz.

Ha én keresnék a helyében inkább a 27-30-as pasik között néznék szét.Akikkel akár még tartósabb kapcsolat is alakulhat.

2019. febr. 18. 19:02
 3/10 A kérdező kommentje:
Én lány vagyok, szóval nem rólam van szó. A srác szerint is csak alkalmi, elvégre ő nem tudná elképzelni magát évekkel később sem mellette mikor ő már nyugdíjas lesz.
2019. febr. 18. 19:27
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Ha egy nő nem akar szerető lenni és belemászni más házasságába, akkor előbb-utóbb szóbaáll a fiatalabbakkal.
2019. febr. 18. 19:59
 5/10 A kérdező kommentje:
Egyébként a nő nem adta oda magát első alkalommal neki.
2019. febr. 19. 00:01
 6/10 anonim ***** válasza:

A korosztályunkban is van ilyen is, meg olyan is. Sok emberrel beszélgetek, és sajnos tényleg azt tapasztalom, hogy sok magányos 40-es nő van aki azt mondja, hogy az első szembejövőt berángatná az ágyába.

Kicsit naiv ez a 37 éves nő ha lemeri írni, hogy ő csak arra vágyik, hogy szeressék. Természetesen minden jelentkező azt fogja ígérni, hogy ő a tenyerén fogja hordozni, míg a lyukig el nem ér.

Üzenem a nőnek, hogy a fiatalabbal még inkább be fog fürödni, ha ő tartós kapcsolatra vágyik és azt hiszi majd a 21 éves fogja őt babusgatni.

Nekem volt egy-két jelentősen fiatalabb szexpartnerem. Miért volt jó velük? Mert energikusak és tüzesek, folyton áll nekik, de egy percig sem gondoltam, hogy ebből bármi komolyabb is lehet. Inkább ők vágynak szeretetre, akik idősebb nővel kezdenek, többnyire van valami komplexusuk.

2019. febr. 19. 08:41
 7/10 anonim ***** válasza:

Kérdező, bár nem Rólad van sóz, de érdekes felfogás az "akárkid" részéről,hogy nem tudja majd magát elképzelni mellette amikor nyugdíjas lesz a nő. Aki most 37 éves. kb. 25 év múlva lesz nyugdíjas...Ha addig kibírnák együtt már bizonyára nem lenen jelentősége a korkülönbségnek! :)

Egyik részről se normális ez egyébként, se a 37 éves nő, se a 21 éves srác részéről, tehát:1-1.

Ha belemennek, belemennek, sokat egyikük sem várhat a másiktól. A lényeg az,hogy megalázó helyzetbe ne hozzák magukat, mert esetleg még ilyen is előfordulhat.

2019. febr. 19. 08:51
 8/10 anonim ***** válasza:
0%

ez gyakorlatilag a nők 99 százalékáról elmondható, függetlenül, hogy 20, vagy 40 évesek

igénytelenek a végtelenségig

2019. febr. 20. 17:41
 9/10 Benson018 válasza:
Sziasztok mert baj a a pasi fiatalab 10ével egy kapcsolat ba. Én ma 4éve ijen kapcsolatba vagyok a parom ma 39 én meg 25 eselvagyunk. Semi gond nincs ezel
2019. febr. 20. 18:24
 10/10 anonim ***** válasza:

Ezzel nincs is, utolsó, a helyesírással már inkább, bocs'.

De tényleg, a lényeg:van akinek bejön egy ilyen kapcsolat, van akinek nem, ezt fölösleges vitára/véleményezésre bocsájtani, nem ad a döntéshez kiindulási alapot.

2019. febr. 20. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!