Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? 26/f
Keress rá neten hogy néz ki fotón egy fitymaszűkület! (ha nem akarsz rögtön orvoshoz menni)
Én is azt hittem nekem is az van. Sőtt emlékszem is hogy kiskoromban elvittek lenti probléma miatt orvoshoz, aki csinált is valamit, mert emlékszem fájt mint állat.
A lényeg hogy nem volt olyan szinten fitymaszűkületem amit műteni kéne. Csak egyszerűen fájt mikor hátra akartam húzni a bőrt. Ezért hittem,és nem is erőltettem.
Aztán jött az első barátnő, na mondom most mi lesz? Elkezdtem picit erőltetni annak ellenére hogy fájt, ha húztam hátra a bőrt. Először csak picit tudtam hátrahúzni, félig sem ment hátra...
Úgy hagytam, hagy táguljon a bőr, másnap picit tovább sikerült már húzni. Ismét úgy hagytam pár órára félig hátrahúzott állapotban. Fájt de kibírható volt. Ezt többször ismételtem. Harmadik nap teljesen hátra tudtam húzni! Persze feszülő érzés mellett.
A lényeg hogy azóta is működik, nem kellett műteni! Kitágult.
De nézz utána a dolognak, mert például rövid fitymafék is okozhatja hogy nem megy hátra teljesen. Ha az elszakad akkor állítólag úgy vérzik hogy picit varrni kell mert nem fog elállni a vérzés! Tehát nem veszélytelen a dolog!
Próbálkozhatsz én azt mondom, de a biztos ha orvos látja.
Azt pedig nem kéne előre bevonzani, hogy biztosan rossz lesz a körülmetélés vagy ne ismerkednél. Én körülmetélt vagyok, meg vagyok vele elégedve, és az exem is szerette.
Első lépés: elmenni egy orvoshoz vagy akár több orvoshoz többféle véleményért!
#5: milyen durván kell ahhoz tépni a bőrt, hogy elszakadjon és "bő vérzés" legyen a vége?
Mert szerintem nagyon, és addigra már nagyon fáj. A fitymatornához pedig pont hogy NEM szabad durvának lenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!