Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a nagyobb szívás egy férfi esetén? Ha nem örökölt ingatlant, vagy ha 5 centivel alacsonyabb?
Figyelt kérdés
tegnap 13:52
A kérdező szavazást indított:
Ha nem örökölt ingatlant
Ha 5 cm-el alacsonyabb
17 szavazat
1/10 anonim válasza:
Mármint az adott nőnél 5 cm-vel alacsonyabb? Vagy a "mágikus" 180 cm-nél?
2/10 anonim válasza:
Venni is lehet ám ingatlant. Én azt tettem. Nő vagyok. 165cm
3/10 A kérdező kommentje:
Ha 5 cm-el alacsonyabb az ideálnál, ami minden nőnél más. Más lehet az ideálja egy 155 centis nőnek és más egy 185 cm-esnek értelem szerűen.
tegnap 14:42
4/10 A kérdező kommentje:
"Venni is lehet ám ingatlant."
Senkit nem láttam még aki a farzsebéből előhúzott volna 50-100 millió forintot. Még a legjobban kereső ismerőseim közül sem. Manapság ingatlanhoz jutni az születési kiváltság, akár csak a testmagasság.
tegnap 14:46
5/10 anonim válasza:
Ha 5 cm-rel alacsonyabb, mint a nő. A nők nagy többségénél ez azonnali kizáró ok, szóba sem jöhet egy alacsonyabb férfi, mint potenciális partner. Sokkal, de sokkal nagyobb hátrány, mint az ingatlan hiánya.
6/10 A kérdező kommentje:
Bocsi, félreérthető volt a kérdés. Nem a nőnél vagy 5 cm-el alacsonyabb (az egyértelmű, hogy instant kuka, lehet neked Malibu-ban is ingatlanod), hanem a nő ideáljánál vagy 5 cm-el alacsonyabb:
pl. ha egy 165 centis nőnek az ideálja 185 centis pasi, de te csak 180 cm vagy.
tegnap 15:02
7/10 anonim válasza:
Lakást amúgyis szívesebben vennék közösen, szóval akkor már inkább legyen magas.
8/10 anonim válasza:
Akkor attól függ, hogy mennyire ragaszkodik az adott nő az ideáljához. Ha tőlem megkérdeznék, hogy nekem mi a tökéletes magasság és csak egy számot mondhatok, akkor 185 cm-t mondanék, de egyáltalán nem zavarna, ha valaki ennél alacsonyabb, ez nem az alsó határ. De ha azt nézzük, hogy 178 és 190 cm közötti magasságot érzem ideálisnak és ennél 5 cm-vel alacsonyabb, akkor azt már kompromisszumnak érezném és csak akkor randiznék vele, ha minden más tetszik vele kapcsolatban.
9/10 anonim válasza:
Az ideálok változhatnak. El lehet érni ,hogy ne érdekelje a magasságod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!