Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párotok meghalna, mennyi idő múlva kezdenétek el megint a társkeresést?
3 éve halt meg a barátnőm, minden este sírok. Nem tudok egy lányra sem ránézni, szóval sok idő kell, legalábbis nekem.
26 éves vagyok.
nem álszentség, ha úgy érzi az ember, hogy soha
nyilván ha tényleg megtörténik, idővel ez változhat
Azért az befolyásoló tényező, hogy hány évesen történik meg a tragédia. Most vagyok 26, ha holnap meghalna a férjem, akkor valószínűleg idővel fel tudnám dolgozni a dolgot és valamikor továbblépnék- bár nem tudom megmondani, hogy ehhez mennyi idő kellene, lehet hogy 1-2 év, lehet, hogy több (szerintem sokkal több, minimum 8-10 évet mondanék amúgy).
Ha viszont már 56 éves koromban történne a tragédia (mint ahogyan anyukám esetében, pont 56 volt, amikor apukám meghalt), több, mint 30 együtt töltött év után, akkor amellett, hogy valószínűleg képtelen lennék túllenni a dolgon, már nem is bajlódnék társkereséssel, az energiám a családomra, unokákra fordítanám. Valószínűleg én lennék az utca réme, a mogorva, magányos vénasszony, akire mikor három hét után rátalálnak, már csak a csontjai vannak meg, mert a 30 macskája rég megette a maradványait. Szóval azért nem mindegy, mikor jön el ez a pillanat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!