Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondják azt, hogy aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják azt, hogy aki akar párkapcsolatot az talál magának, amikor nem ilyen egyszerű a helyzet és nagyrészt a szerencsén múlik?

Figyelt kérdés

Hogyha így lenne akkor mindenkinek lenne párja, mert mindenki szeretne magának egy elfogadható partnert. Én is teszek ezért, de mostanság nem jön össze semmi, csak azt tudom tenni, hogy tovább próbálom keresni a páromat. Viszont nem az én hibám, hogy nem találom mivel megtalálni azt a személyt, aki igazán tetszik és ő is viszonozza nagyrészt a szerencsén múlik.

Mégis ezt a hülyeséget lehet hallani, hogy aki akar az talál, aki nem az hibás és valami defektje van. Szerintem elég nagy gonoszság azt éreztetni valakivel, hogy ő a hibás, defektes és érezze rosszul magát, mert nincs sikere a párkeresésben.

2019. febr. 16. 16:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
10# Én sem írtam olyat,hogy attól azt az embert kevesebbnek gondoljâk.
2019. febr. 16. 19:18
 12/17 anonim ***** válasza:
77%

"A kapitalizmusnak is ez a legnagyobb hazugsága, hogyha keményen dolgozol akkor sikeres leszel, holott csak akkor lehetsz igazán sikeres, ha gátlástalan vagy és bűnözől."

Tényleg? Akkor a légiforgalmi irányítók, vállalati nemzetközi kapcsolattartók, meg a tervezőmérnökök is igazából bűnözők?

2019. febr. 16. 19:47
 13/17 anonim ***** válasza:
82%

"Ha nem egy gyilkosság hajlamú pszichopata az illető akkor mi a gond?"

Pl. hogy buta, mint a föld. Egyszerű, mint egy százas szög. Tanulatlan bunkó, aki a saját kis világán kívül semmi mást nem képes meglátni.

2019. febr. 16. 19:48
 14/17 anonim ***** válasza:
87%

4.

"Az, hogy olyas valakivel kezdesz ismerkedni, ahol már az elején azt érzed, hogy nagyon szeretsz vele lenni, imádsz vele beszélgetni és küllemre is szépnek találod azt tényleg csak szerencsén múlik."

Akkor menj oda évente 50-500 nőhöz ismerkedni és akkor biztosan találsz olyat, akinél ez igaz lesz. Tessék, megint növelted az esélyeidet, mert a nagy számok törvénye szerint csinálod (ahogy te magad is írtad, hogy ez ezen múlik). De ha a véletlenen is múlik, azt te döntöd el mennyire teszed ki magad az esélynek, hogy véletlenül találkozz valakivel. Minél több csajhoz mész oda kezdeményezni, annál jobban.

(Persze tudom, félsz odamenni nappal, józanon, nyilvános helyen egy ismeretlen nőhöz beszélgetni, pont úgy mint a férfiak 98%-a. Semmi baj.)

2019. febr. 16. 21:32
 15/17 A kérdező kommentje:

"(Persze tudom, félsz odamenni nappal, józanon, nyilvános helyen egy ismeretlen nőhöz beszélgetni, pont úgy mint a férfiak 98%-a. Semmi baj.)"

Talán inkább lekéne számolni a nemi sztereotípiákkal, mert amit mondasz az ép olyan szexizmus, mintha azt mondanám, hogy a nőknek a konyhában a helyük. Nem azért nem szólitok le ismeretlen nőket, mert nem merem hanem azért, mert nem szeretek. Vagy társaságban szeretek ismerkedni vagy neten. Mi a rákért jó ez a szólítsunk le ismeretlen nőket az utcán féle baromság? Inkább nem a nemi sztereotípiákat kéne még jobban leépíteni, hogy ne legyenek férfi és női kötelességek? A férfiak 98%a is jobban szeret spontán ismerkedni, mint kényszerből leszólítva valakit, nem azért, mert gyávák. 21. század van ébresztő! Talán a közösségi értéket kéne növelni, hogy a párkeresés ne egy harc legyen és senki se legyen magára utalva!

2019. febr. 17. 06:11
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Olyan dolgokat akarsz megváltoztatni, amiket nem tudsz. Ahelyett hogy alkalmazkodnál a világhoz, amibe születtél, inkább egész életedben sikertelenül próbálod majd megváltoztatni (vagyis nem, mert még csak nem is próbálod, csak beszélsz arról, hogy kellene).

Kib*szott sikertelen, tipikus alacsony iq-jú, magyar kisember képe rajzolódik ki nálad, akinek megvannak az idióta sztereotípiái a gazdagokról, a csajozásról, de lehetőleg csak olyanok amik őt magát nem viszik előre sehova az életben, de panaszkodni azt lehessen tudni. Hogy nem veszed észre magad, hogy a legrosszabb értelemben vett átlagba tartozol és örökre ilyen keserű maradsz ha ezt folytatod?

2019. febr. 17. 09:32
 17/17 anonim ***** válasza:

"Talán a közösségi értéket kéne növelni,"

Mit értesz közösségi érték alatt?

Ennek növelését milyen módszerrel valósítanád meg?

2019. febr. 17. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!