Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet olyan kevés emberrel normálisan beszélni az elvárásokról? Miért gondolják egyesek, hogy mindenkinek egyformán nehéz a társkeresés?

Figyelt kérdés

Gyakran látom itt és a való életben is, hogy ha a férfiak arról mesélnek, hogy milyen elvárásokat éreznek társkeresés terén, akkor megkapják, hogy igazából más velük a gond. Pl. ha leírják a pasik, hogy gyakran futnak olyanba, hogy a magasságuk, rossz kinézetük, kedvességük, csendességük miatt kosarazzák ki őket, de válaszként megkapják, hogy ezek nem számítanak annyira és más miatt sikertelenek.

Nők is sokszor hivatkoznak arra, hogy a férfiaknak csak a jó kinézet, a műcicák, a vékony csajok a nyerők, de közben náluk egy telt nős kérdésnél is sorban írogatnak a pasik.

Miért nehéz elfogadni sok embernek, hogy ha az élet megannyi területén vannak eltérések a nemek között, a társkeresésben is különböző módon számítanak a dolgok, pl. a kinézet? Miért írják sokan, hogyha egy férfi leírja, hogy a külseje milyen mértékű hátrány a társkeresésben, akkor egy lúzer?

2019. febr. 15. 23:41
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Kisugárzása mindenkinek van :-)

Ez nem egy mérhető elektormágneses sugárzás, hanem a jellemed, viselkedésed, belső monológod, egész lényed kisugárzik belőled. Ahogy mozogsz, ahogy tartod magad, ahogy beszélsz, ahogy gesztikulálsz. Ha csak kívülállóként figyelsz valakit, akkor is rengeteg dolgot le tudsz szűrni róla.

Én már hang alapján is sok mindent meg tudok állapítani egy emberről és ez mindig bejön.

És igenis van olyan hogy valaki jól néz ki, de mégis taszít a kisugárzása, ahogyan van olyan, aki nem néz ki olyan jól, elsőre szinte észre sem veszem, de egy idő után feltűnik, hogy "van benne valami". Na, ez a kisugárzás.

2019. febr. 18. 06:34
 32/33 anonim ***** válasza:
Hat nekem vodor hangom van.... Olyan, mintha plehvodorbe beszelnek....
2019. febr. 18. 07:33
 33/33 anonim ***** válasza:

"Amiket leírtál a srácokról, mind olyan dolgok, amik valószínűleg a negatív külsejük miatt alakultak eleve ki, szóval így visszalehet térni a kinézetre." Ha valakinek bele is esnének abba a kategóriába hogy nem taszítja a srác külseje (ergo ha tud olyat mutatni a csaj nyitott lenne) akkor is el fogja riasztani az illetőt a fiúk viselkedése mentalitása kisugárzása. Tehát nem a külsejükkel lesz a lányoknak baja legalábbis annak az adott csajnak. A srác viszont ezt is a külsejére fogja fogni.

Nem mellesleg ilyen alapon akkor mindenki találja ki mitől lelki beteg fogja arra és máris nem kell dolgoznia magán és hibáztathat bárki mást. Ha valami rossz de te még ráteszel két lapáttal akkor nem a te hibád hogy még kevesebb az esélyed?

Kérdezted miért kardinális kérdés a magabiztosság. Mert vonzó és mint írtam minden (számomra legalábbis) vonzó tulajdonság kapcsolatban áll vele. Én nem ismerek olyan fiút aki magabiztos kommunikatív és még sincs párja ha keres. Az hogy a nagy szájú pasikra gyakran mondják hogy jó kisugárzású szerintem abból fakad hogy mint írtam magabiztosak ( legalábbis látszatra) és ha valakinek ez az elsődleges szempont akkor bizony a számára jó az illető kisugárzása. Számomra a kommunikációs készség a legfontosabb így az ilyen pasik nem az én világom számomra nem vonzó a kisugárzásuk ettől még el kell ismerni hogy jellemzően kifejezetten erős kisugárzásuk van.

A kisugárzás az amit a világnak üzensz. Az enyém például jellemzően semmilyen amíg olyan társaságba nem kerülök ahol "biztonságban" érzem magam onnantól végtelenül pozitív és nyitott vagyok ami látszik is. A kisugárzás a mozdulatokból mimikából tekintetből tartásból tevődik össze. Ezen nehéz változtatni hisz a kisugárzás te magad vagy.

Én mindig is láthatatlan akartam lenni hogy ne kössenek belém. Ez olyan jól sikerült hogy sokáig teljesen láthatatlan voltam a pasiknak. Én tettem azért hogy feltűnőbb legyek nyitottabb barátságosabb stb. És ez pozitív hatással volt az emberi kapcsolataimra. Mondhattam volna hogy az idióta fiú osztály társak és a családom kevéssé támogató közege miatt olyan vagyok amilyen és mindenki kapja be. Mert a "csúnya vagyok ezért nem kellek senkinek" logikát hangoztatók ezt teszik. Ehelyett mindent megtettem hogy fejlesszem a szociális készségeimet kommunikációs készségem és a külsőm a saját korlátaim mellett.

Fejlődni mindig kifizetődőbb mint beleülni hogy ez van és sajnálni magunkat. És ez az amire az itteni valaszadók (sokszor amúgy fiuk/férfiak is) megpróbálják felhivni a figyelmet.

2019. febr. 19. 16:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!