Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha élőben egyszerűen nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha élőben egyszerűen nem tudok ismerkedni, akkor jobb ha beletörődök, hogy sosem lesz barátnőm?

Figyelt kérdés

Túlságosan csendes, és szolid vagyok. De ha megismerek valakit akkor egy idő után megnyílok. Önbizalom hiányom nincs, és nem is vagyok félős sem.

Lehet nekem valamikor így barátnőm?

2019. febr. 15. 22:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
nem azért nics csajod, mert túl csendes vagy
2019. febr. 15. 22:32
 2/6 anonim ***** válasza:
17%
jobb, ha a fiúknál kezdesz próbálkozni
2019. febr. 15. 22:32
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Miért? Holtában tudsz?
2019. febr. 15. 22:36
 4/6 anonim ***** válasza:
81%

Mit vársz? Hogy berepüljön az ablakodon a barátnő, akivel ismerkedni sem mersz? Vagy hogyan képzeled el a kapcsolatot?

Amúgy ha nem tudsz ismerkedni, akkor eddig hogy sikerült megismerned valakit, bárkit is? Itt ellentmondást érzek.

2019. febr. 15. 22:44
 5/6 anonim ***** válasza:
77%
"De ha megismerek valakit akkor egy idő után megnyílok" Jah! Jah! Jah! Csak gyözze kivárni? Akkor is nyiladozol mint egy kis virág amikor a másiknak már 1 méteres a szakálla? (Fölösleges eröpocsékolás!!!)
2019. febr. 15. 23:34
 6/6 anonim ***** válasza:

Léteznek erre módszerek, képzések, könyvek, hogy az ember hogyan változtathatja magát beszédesebbé.

Én is általában befelé forduló vagyok, csendes, sok egyedül töltött időt igénylek, stb, de amikor csajozásról van szó, akkor arra a rövid időre meg tudom magam emberelni és beszédesebb stílusba tudok váltani. Ezt is pár éve tanultam csak meg, de működik, létezik ilyen.

25/F

2019. febr. 16. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!