Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok az mennyire hátrány hogyha egy srác eléggé vékony?
Majd kialakul a kondi jó csak kitartóan és ne a lányok hanem magad miatt!
/N
ne basztassátok már a magassága miatt.
Senki nem tehet arról, hogy milyen magas.
Volt egy ekkora fiú osztálytársam és gondolom ő is rosszul érezte magát a bőrében és 2 év alatt nagyon kigyúrta magát. Akkora karja lett mint másnak a combja. Hát, eléggé hülyén nézett ki izmosan, plusz ugye nem is volt magas.
Vigyázz hogy ne ess te is ilyen túlzásba, mert ő nagyon túllőtt a célon. Maximum 60-65 kilóig menj fel és ne akarj annyira kigyúrt lenni.
Figyelj, én 180 magas vagyok, mellé 60 kiló voltam, de olyan csaj zúgott belém, aki után minden második pasi megfordult az utcán. Azóta magamra szedtem tíz kilót, végre van mellizmom is (hurrá), bicepszem, férfiasabban nézek ki - most meg épp nincs barátnőm.
Két dolgot mondanék:
1. Azért sportolj, mert mozgás közben endorfin szabadul fel, javul a közérzeted, magabiztosabban mozogsz, határozottabb leszel. Hidd el, ez a kisugárzás ér annyit, mint tíz kiló izom.
2. A kondizással óvatosan, akik azért kezdenek el tömeget növelni, hogy "majd akkor becsajozok", na, általában ők végzik úgy, hogy izompólóban, dinnyecipelő kéztartással rajoskodnak végig az utcán, aztán nem veszik észre, az emberek összeröhögnek a hátuk mögött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!