Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire igazak azok az állítások hogy ha egy férfinak bármilyen testi hibája fogyatékossága van, akkor sem kell elkeseredni társkeresés ügyileg mert úgyis jön majd olyan nő aki elfogad és megszeret így?

Figyelt kérdés
Bármilyen hibára gondolok pl: sztoma zsák vagy kár láb hiány vagy pénisz amputáció vagy súlyos bőrbetegség stb. hogy nem ez számít mert úgyis lesz olyan nő aki megszeret és a szerelem vak és a szeretet nem ismer határokat
2019. febr. 15. 11:49
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Pénisz amputáció esetében kitárt, hogy a nő megelégedjen élete végéig az orális szexel. Ne értsd félre, jó az is, én is szeretem, de azért mindig jól esik a kemény férfiasság.

Baráti körömben egy srácnak sztóma zsákja van, jelenleg szingli, de kb húsz éve ismerem, és sok barátnője volt amióta megvan neki a zsák. Tehát ez nem kizáró ok. Mozgásszervi fogyatékosok is találnak egészséges párt.

Akik azt írják, hogy a nők nem elfogadók, és csak a tökéletes kell nekik, és a fogyatékosnak nincs kapcsolatuk, azoknak üzenem, hogy nézzenek körül jobban a világban, ne csukott szemmel járjanak, a fogyatékosok köztünk élnek, és elég önállóak.

Minden egészséges lelkű emberben ott van elfogadás, és az empátia. Akiből ezek hiányoznak, nézzenek magukba!

2019. febr. 15. 13:22
 12/23 anonim ***** válasza:
pénisz amputáció?
2019. febr. 15. 13:23
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg nő neveli egyedül a fogyatékos gyerekét miközben apuka szépen lelépett...szóval hagyjuk már ezt a nők nem elfogadóak marhaságot.
2019. febr. 15. 13:25
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy örülök, hogy ezelőtt fogalmam sem volt, mi az a sztóma zsák.
2019. febr. 15. 13:28
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sok testi fogyatékkal élő embernek van párja, házastársa. Szerintem nem kizáró ok, de nehezebb társat keresni az biztos. Az emberek nagy része jól tolerálja a testi fogyatékosságokat, ellenben a defektes személyiséggel. Sokkal könnyebb ezeknek az embereknek megmagyarázni, hogy azért nem kellek a másik nemnek, mert ronda fejem, ahelyett, hogy magába nézne és látná milyen rossz személyisége van. Ezeken persze lehet változtatni, dolgozni, de először szembe kell nézni a valódi problémával.
2019. febr. 15. 14:12
 16/23 anonim ***** válasza:

Hmm, Hawkingnak mikor a betegsége kiderült, és mikor az első feleségével megismerkedett, akkor azért még nem tett le az asztalra olyan nagyon sokat. Egy tehetséges ifjú tanuló volt, ennyi.

2019. febr. 15. 15:05
 17/23 anonim ***** válasza:
12%
Ez csak a neten lévő kommenteknél igaz, mert ott a felek nem ismerik/látják egymást. De a valóság sajnos nem egy cukormázas habostortáról szól, hanem inkább étcsokiról, abból is a nagyon magas kakaótartalmúra hasonlítóra...
2019. febr. 15. 15:20
 18/23 anonim ***** válasza:
Az sztem kamu, hogy úgyis lesz olyan, akinek jó. Azt kellene ilyen esetekben tudatosítani, hogy a külső egy dolog, mellé az, hogy kiknél próbálkozik és milyen a személyisége, az is nagyon fontos. Nyilván egy ilyen látványra is buta és fellengzős insta p...a sírva menekülne egy ilyen embertől, ha az nem gazdag / nem akarja kitartani.
2019. febr. 15. 16:39
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az egyik szemem protézis, amit ejjel ki kell vennem. Gátlásos vagyok emiatt és nem hiszem el h így is kellek egy lánynak. Tudott a betegségemről de h h nez ki valójában alapos felkészítés utan latta.
2019. febr. 15. 16:41
 20/23 anonim ***** válasza:
Esetleg a mesékben vagy a filmeken van ilyen. A valóságban szinte soha. :) F
2019. febr. 15. 18:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!