Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csúnya vagy átlag alatti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya vagy átlag alatti külsővel hogy lehet ismerkedni?

Figyelt kérdés

Férfiak és a nők is a külső alapján választanak első körben. Mindenki csak olyannal akar ismerkedni aki tetszik neki. Ez érthető is, de mit tud csinálni az aki ugyan lehet hogy emberileg teljesen átlagos, esetleg kifejezetten szerethető , de a külseje taszitó vagy semmilyen vonzalmat nem vált ki. (10/3-4)

Hogyan lehet ezt legyőzni, van bármi lehetőségem?

2019. febr. 14. 09:01
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
67%

#18 szinten felremagyarazas, de mindegy.

Annyit irtam, hogy egy atlagosan kigyurt ferfitest nagyon is vonzo tud lenni. Es ellensulyozni tudja a nem annyira jokepu arcot, gondoltam ez mar egyertelmu.

Csak arrol volt szo, hogy hogyan lehet javitani egy atlag alatti kulson. Mindegy.

Nalatok a szemelyiseg ugyis lerontana a kockas hasat.

2019. febr. 14. 15:43
 22/29 anonim ***** válasza:

#20 Nem állítottam egy szóval sem, hogy ismerlek, csak viccesnek tartottam, hogy szerinted “önámítás” az, hogy valaki önmagadért szeret.

Nem állítottam, hogy rossz dolog, ha adsz magadra és csinosabb vagy és próbálsz megfelelni egy női ideálnak, de nem csak ebből áll a kapcsolat, hanem abból, hogy végülis egy idő után valaki közel kerül hozzád és önmagadért szeret majd.

Végülis te is kiforgattad a szavaim.

2019. febr. 14. 15:56
 23/29 anonim ***** válasza:
79%

Ha valaki csunya vagy igenytelen vagy 250kg akkor igen, onamitas. Mert kifogas lesz belole, hogy miert ne tegyen semmit az ember onmagaert.

250kg-s balna vagyok, tul lusta, hogy tegyek azert, hogy lefogyjak, es kulonben is, aki szeret, az majd onmagaert fog szeretni. = onamitas mert sokan elhiszik ezt maguknak es kifogaskent hasznaljak, hogy csak ucsorogjenek es varjak a csodat.

Ha kiforgattam a szavaid, akkor elnezest.

2019. febr. 14. 16:10
 24/29 A kérdező kommentje:
#19 Sajnos csúnya f3rfiként velük se, hiszen a csúnya nőknek is a jóképű férfiak kellenek. És tudják hogy ők döntenek társkereséskor, tehát egy csúnyább nő is ugyanolyan kritikusan válogat mint egy cimlap lány...
2019. febr. 14. 17:27
 25/29 anonim ***** válasza:

Kérdező, még mindig ott a lehetőség, hogy

- testre (Sárga Kapszula c. ingyenesen letölthető pdf segítségével),

- értelemre (tanulással, olvasással, képességfejlesztéssel),

- érzelmi intelligenciára (egyéni és csoportos önfejlesztéssel, ilyen jellegű könyvek olvasásával, a benne olvasottak alkalmazásával)

gyúrjál, amivel jócskán megnövelhetnéd a vonzerődet.

2019. febr. 14. 18:08
 26/29 anonim ***** válasza:
39%

Eljársz heti 3 edzésre, és gyakorlatilag nulla Ft-ból jó testű pasassá válhatsz. Nőknél ugyanez a helyzet.

Innentől kezdve nagyon is észre fog venni a másik nem, még ha az arcod csúnya is lenne.

Mi ebben a bonyolult?

2019. febr. 14. 23:02
 27/29 anonim ***** válasza:

Nulla Ft-ból? Mikor egy terembérlet min. 8-10 ezer Ft (vidéken), mellé sokkal többet is kell kajálni, ha izmosodni akarsz + előbb-utóbb tápkieg sem árt (bár nem létfontosságú).

Ettől függetlenül sportolni jó dolog. :D

2019. febr. 14. 23:06
 28/29 anonim válasza:

Én ugyan konditerembe járok, de anélkül is lehet izmos az ember. Ha van kondipark a közelben, vagy csak egy játszótér ahol tudsz húzódzkodni és tolódzkodni akkor a felsőtested gyakorlatilag letudod edzeni. Jó egy pár kézisúlyzó nem árt és akkor vállra, bicepszre maximálisan tudsz edzeni. Nyilván így profi testépítő nem leszel, de ha olcsón egy átlagosan izmos fizikumot akarsz (ami a nők nagy részének pont elég), akkor megtudod oldani. Lábazáshoz meg ott vannak a különböző guggolások, akár egylábas. Arra, hogy ne pipaszár lábaid legyenek ezek is jók.

2019. júl. 9. 13:04
 29/29 anonim ***** válasza:
Csúnya férfiként nem tudok. ronda nőként kb sehogy se
máj. 11. 10:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!