Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csúnya vagy átlag alatti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya vagy átlag alatti külsővel hogy lehet ismerkedni?

Figyelt kérdés

Férfiak és a nők is a külső alapján választanak első körben. Mindenki csak olyannal akar ismerkedni aki tetszik neki. Ez érthető is, de mit tud csinálni az aki ugyan lehet hogy emberileg teljesen átlagos, esetleg kifejezetten szerethető , de a külseje taszitó vagy semmilyen vonzalmat nem vált ki. (10/3-4)

Hogyan lehet ezt legyőzni, van bármi lehetőségem?

2019. febr. 14. 09:01
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
85%

Persze, a pénz. CSAk pénzes csúnya pasikat látni nőkkel, mást nem.

Fárasztó ez a sok rinyagép "pasi"..

2019. febr. 14. 12:17
 12/29 anonim ***** válasza:
84%
Te, figyelj, volt főiskolán egy halmozottan hátrányos külsejű, csonka kezű évfolyamtársnőm, oké, hogy sokan nem fogadták el így, de talált valakit, aki meg igen, hát mondjuk a pasi sem egy adonisz, de hát suba a subához, guba a gubához...
2019. febr. 14. 12:21
 13/29 anonim ***** válasza:
54%
Ha TE nem vagy elégedett a SAJÁT külsőddel, akkor mástól miért várod el hogy elégedett legyen vele? Figyu. Én pl."enyhén" túlsúlyos vagyok (+20kg) de le$z@rom. Tegnap is betipegtem a cigiboltba kávézni és a 3.mondatnál már nevettünk az igen csinos eladócsajszival úgy, hogy először jártam ott. Vajon miért?
2019. febr. 14. 12:21
 14/29 A kérdező kommentje:

#12 persze hogy talált , nincs olyan csúnya lány aki ne találna párt

#13 nem vagyok se egoista se nárcisztikus . +20kg semmi, azt mondjak hogy mackós alkat, és attól az arcod nem ronda. Amúgy min nevettetek 3 mondat után?

2019. febr. 14. 12:43
 15/29 anonim ***** válasza:
49%

En egy atlag alatti duci csaj vagyok. Sokaig elhittem a hazugsagot, hogy aki szeret, az igy is szeret. Ez csak onamitas.

Elkezdtem noiesen oltozkodni, szexisebb ruhakat, harisnyat, magasabb sarku cipot, elkezdtem sminkelni magamat es ez sokat dobott az onbizalmamon. Az, hogy beleneztem a tukorbe es lattam, hogy mennyit javit egy elonyos frizura vagy egy jol szabott ruha, mar ez boldogga tett es mosolygossa.

Regebben senki nem vett eszre, ha szorakozni mentunk a baratnoimmel. Az elmult hetvegen meg 3 pasi is odajott beszelgetni, ismerkedni.

Ferfikent persze nehezebb, ti nem sminkeltek :)

De egy jo frizura, izleses es stilusos ruhak mar eleg sokat nyomnak a latban, es kezdj el konditerembe jarni. Egy atlagosan izmos ferfitest nagyon is vonzo tud lenni.

Ezt magadert csinald, ne ketsegbeesve, hanem azert mert jol akarod erezni magad a borodben.

Es az utolso dolog. Kezdj el beszelgetni emberekkel. Nem randizas miatt, nem azert mert bejon a csaj, hanem, hogy gyakorlj. Es amikor tenyleg talalkozol egy olyan lannyal akivel szivesen megismerkednel, akkor mer gyakorlott leszel.

Persze ebbe bele kell fektetni egy kis idot, de ne sajnald ra, mert jobb meg egy ev egyedul es utana konnyebb lesz, mintha tovabbra is csak sajnalod magad.

2019. febr. 14. 13:25
 16/29 anonim ***** válasza:
74%
Minimum ne legyél igénytelen. A születési “hibákat” egy külsőn még lehet szeretni, de az igénytelensèget nem.
2019. febr. 14. 14:58
 17/29 anonim ***** válasza:
25%

#15 Büszke vagy magadra, hogy 3 pasi észrevett, ezekből melyiket sikerült hosszútávon megtartani?

Ha hosszútávra tervezel, akkor előbb-utóbb fel kell vállald magad egy férfi előtt, nem mászkálhatsz 0-24 sminkben, ha az adott úrfi önmagadért nem tud szeretni. Aztán kisírod magad a barátnőid vállán s mentek diszkózni további felszínes pasizgazások után remélve, hogy komolyabb lesz belőle.

2019. febr. 14. 15:11
 18/29 anonim ***** válasza:
27%
Azért a 15. válaszból látszik hogy még a duci lánynak is az átlagosan izmos férfitest kell :-D
2019. febr. 14. 15:36
 19/29 anonim ***** válasza:
69%
Szintén csúnyákkal simán tudnál ismerkedni ! Ja hogy neked az nem kell ? Úgy egyedül fogsz meg dögleni .
2019. febr. 14. 15:38
 20/29 anonim ***** válasza:
50%

#17 sikerult mindent felremagyaraznod. :)

Igen, buszke vagyok ra, hogy harman is eszrevettek, mert mint mondtam eddig nem ez volt a jellemzo. Es nem tudom, hogy hol lattad, hogy en 24/7 sminkben maszkalok, mert sehol se irtam!

Csak annyit akartam leirni, hogy lehet valtoztani a kulson meg akkor is, ha hatranyos helyzetbol indul az ember.

Es johetsz nekem a suket dumaval, de ha egy no nem nez ki jol, akkor senki nem fogja eszrevenni es akkor soha nem lesz arra gondja, hogy ki elott vallalja fel magat. Csak a kezdeti lepeseket ajanlottam a kerdezonek is.

Es talan ha normalisan elolvastad volna amit irtam, akkor a 3 pasi most hetvegen tortent. Egyertelmuen nem beszelhetunk hosszu tavrol.

Szovegertesi problemak vagy szimplan eloiteletek??

2019. febr. 14. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!