Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találtad meg végül a párodat, miután esetleg sokáig kerested kétségbeesetten?
miért kellene kétségbeesetten?
Rengeteg helyen lehet találkozni és összegabalyodni csinos, intelligens csajokkal, annyira gyenge a felhozatal a férfiak oldaláról Mo-n.
A temetőben, de már menthetetlen volt. :D
Komolyra fordítva itt búg mellettem, olyan gyors és karcsú, az én drága corei7-es szivem. :XD F
Interneten keresgéltem kétségbeesetten, már úgy voltam vele, hogy ha nem is lesz komoly, akkor legalább alkalmiakat fogok keresni, találkoztam sok emberrel. Erre ketten is akartak végül komoly kapcsolatot, de az egyik srác túl messze lakott. A másikról nem igazán gondoltam az elején, hogy valóban komoly lesz a dolog, meg pont az új életformám miatt a magánéletem egy kicsit kaotikus volt, úgy is éreztem, hogy pont nem állok készen erre, de ő már kezdettől fogva eldöntötte, hogy mit akar, szóval kénytelen voltam tisztába tenni a dolgaimat, és elkezdtem vele járni. Most már együtt vagyunk egy pár hónapja.
23/L
4 évig voltam egyedül, a végén már nagyon szerettem volna párt találni,de nem ment.
Barátnőm bemutatott egyik ismerősének. Nyáron volt az esküvőnk :)
25 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!