Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelhető, hogy egy nőt csak addig érdeklem amíg nem érzi azt, hogy csak is ő az akit akarok?
Megismerkedtünk, tudta, valamiért azt gondolta, hogy nagy csajozós vagyok.
Igaz mondtam neki, hogy vannak más nők is akikkel jelenleg ismerkedem, de most kapcsolatot szeretnék, nem csak szexet, ezért jobban szeretnék megismerni lányokat, szóval ezért nem kapkodok és nem célom egyből ágyba bújni valakivel még akkor sem ha nagyon vonzó.
Hamar le is tisztult a kép, és minél jobban megismertem őt annál inkább csak rá koncentráltam, a többi lányt pedig hanyagolni kezdtem, mondtam is neki, hogy ő az akivel el tudok képzelni egy kapcsolatot, mert mint nő vonzó, és a személyisége számomra több mint szerethető.
Eddig gyakran keresett, flörtölt, viszonozta a bókjaim.. de mióta egyértelművé tettem, hogy mit akarok tőle (bár nem mondta ki) de mégsem keres, nem bókol, mintha azáltal, hogy én akarom őt, ő már nem akarná.
Nem értem. Érti ezt valaki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!