Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik olyan férfi, aki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan férfi, aki nem szexmániás, és szereti maga körül a rendet?

Figyelt kérdés

Nem provokációnak írtam ki a kérdést, de sajnos sosem tapasztaltam, és nem is láttam még az ellenkezőjét, és egyre csalódottabb vagyok emiatt.

Mindig azt tapasztalom, hogy még akik egyébként komolyan vennének, még azok is olyanok, hogy nem bírnak meglenni 2 napnál tovább szex nélkül, és hiába szeretem a szexet, de ez számomra egy stresszforrás, mert én egy kapcsolat alapjának egyáltalán nem ezt tartanám, hanem inkább a beszélgetéseket, programokat, közös világnézetet.

A másik dolog.

Voltak már fiú lakótársaim is, és a kapcsolataimban is mindig az volt, hogy én takarítottam utánuk a mocskot, és nem azért, mert elvárták, hanem mert akkor nem csinálja meg senki, és ezerszer jobb érzés egyedül élni ilyen szempontból, mert azért nincsen örökké időm sikálni, amit nem is én hagytam ott.

Fogalmam sincs tényleg, hogy milyen emberekkel kellene ismerkednem.

2019. febr. 12. 10:33
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Jelen. :)

Hány éves vagy és honnan írsz?

F

2019. febr. 12. 14:11
 22/25 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok szexmániás de takarítani sem szeretek. Inkább úgy oldom meg hogy eleve nem csinálok rendetlenséget :D

28f

2019. febr. 12. 15:03
 23/25 anonim ***** válasza:

Ugyanigy gondolkodik a lasim ,mint te. Ezert van mellette tobb fiatal fiu szeretom. Amig en szorakozok,addig o takaritgatja a lakast.

N/35

2019. febr. 12. 16:12
 24/25 anonim ***** válasza:
Nem vagyok szexfüggő, de viszont rendetlen is vagyok. Nem úgy kell persze elképzelni, hogy a lakásom egy rókafészek, hanem általában lehajigálom a zoknikat, megvárom míg egy kupac zacskó összejön és utána kidobom. Naponta sepregetek, és hetente fel is mosom a padlót, egy hónapban egyszer meg tartok egy nagytakarítást. Köszönöm szépen, de jól megvagyok nő nélkül is!:)
2019. febr. 12. 17:01
 25/25 anonim ***** válasza:
Létezik, jelen.
2019. febr. 13. 10:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!