Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan férfi, aki nem szexmániás, és szereti maga körül a rendet?
Nem provokációnak írtam ki a kérdést, de sajnos sosem tapasztaltam, és nem is láttam még az ellenkezőjét, és egyre csalódottabb vagyok emiatt.
Mindig azt tapasztalom, hogy még akik egyébként komolyan vennének, még azok is olyanok, hogy nem bírnak meglenni 2 napnál tovább szex nélkül, és hiába szeretem a szexet, de ez számomra egy stresszforrás, mert én egy kapcsolat alapjának egyáltalán nem ezt tartanám, hanem inkább a beszélgetéseket, programokat, közös világnézetet.
A másik dolog.
Voltak már fiú lakótársaim is, és a kapcsolataimban is mindig az volt, hogy én takarítottam utánuk a mocskot, és nem azért, mert elvárták, hanem mert akkor nem csinálja meg senki, és ezerszer jobb érzés egyedül élni ilyen szempontból, mert azért nincsen örökké időm sikálni, amit nem is én hagytam ott.
Fogalmam sincs tényleg, hogy milyen emberekkel kellene ismerkednem.
Jelen. :)
Hány éves vagy és honnan írsz?
F
Én nem vagyok szexmániás de takarítani sem szeretek. Inkább úgy oldom meg hogy eleve nem csinálok rendetlenséget :D
28f
Ugyanigy gondolkodik a lasim ,mint te. Ezert van mellette tobb fiatal fiu szeretom. Amig en szorakozok,addig o takaritgatja a lakast.
N/35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!