Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan férfi, aki nem szexmániás, és szereti maga körül a rendet?
Nem provokációnak írtam ki a kérdést, de sajnos sosem tapasztaltam, és nem is láttam még az ellenkezőjét, és egyre csalódottabb vagyok emiatt.
Mindig azt tapasztalom, hogy még akik egyébként komolyan vennének, még azok is olyanok, hogy nem bírnak meglenni 2 napnál tovább szex nélkül, és hiába szeretem a szexet, de ez számomra egy stresszforrás, mert én egy kapcsolat alapjának egyáltalán nem ezt tartanám, hanem inkább a beszélgetéseket, programokat, közös világnézetet.
A másik dolog.
Voltak már fiú lakótársaim is, és a kapcsolataimban is mindig az volt, hogy én takarítottam utánuk a mocskot, és nem azért, mert elvárták, hanem mert akkor nem csinálja meg senki, és ezerszer jobb érzés egyedül élni ilyen szempontból, mert azért nincsen örökké időm sikálni, amit nem is én hagytam ott.
Fogalmam sincs tényleg, hogy milyen emberekkel kellene ismerkednem.
Persze, hogy léteznek. Pont ugyanannyi, mint ilyen nő.
Az, hogy valaki 2 naponta szexelne egy párkapcsolatban, főleg az elején, nem egyenlő a szexmániával. Sőt, ettől még a kapcsolat alapjának sem tekinti az illető a szexet. A közös programok és beszélgetések a legtöbb kapcsolatban mennek a szex mellett is.
Azt meg ne gondold, hogy a lányok rendszeretőbbek. Amikor albérletet kerestem, meglepődtem, hogy hány hirdető mesélt arról, hogy már inkább srác albérlőt keresnek, mert az egyetemista lányok durván lelakták a lakásokat.
Valószínű, hogy le leszek pontozva de leírom.
20 éves vagyok és a rendetlenséget nem viselem el magam körül. Mindig tisztaságot tartok magam körül.
A szex témára kitérve. 20 évesen egyáltalán nem kívánom a szexet. Nem vágyom rá és a lányok sem izgatnak fel (a fiúk sem). Sőt a merevedésemmel is nagy gondok vannak.
Igen én ilyen férfi vagyok. Kapcsolat elején inkább megismerni akarom az illetőt, nem a szexre hajtok.
Kapcsolat alatt úgy gondolom a normális "szex mennyiség" mindenkinek más.
Van akinek napi több, van akinek napi 1,van akinek heti 1, vagy még kevesebb. Ezért nem szabad elítélni senkit. Egyszerűen olyat kell találni akivel megegyezik.
Rendet pedig személy szerint szeretem, odafigyelek, ha kell takarítok. Tudom ritka az ilyen férfi.
Ugyanezt várnám el egy nőtől, de ahogy én látom, nők körében sem divat már, hogy valaki igényes legyen a környezetére.
Most akkor nekem hol kellene ismerkednem? Mert én sem találok ilyen nőt...
Az ilyen nőtől mentse meg a férfiakat a JóIsten, mint te kérdező.
Szex, mint stresszforrás!
Van bajod, nem kicsi!
Az ilyet olyan ember mondja, akit nem elégítettek ki rendesen, és fin....gja sincs a jó szexről.
Nem pakol el maga után?
Ne mosd ki a ruháit, ne adj neki kaját, majd rendet rak.
Jobb, ha megtanulod, minden férfi az ejakuláció miatt él. A köztes időt eltöltögetik valamivel, de a lényeg az a pár perc élvezetecske.
Így legalább nem csalódsz.
Stresszforrâsként tekinthet rá,mivel olyan elvárásoknak kell megfelelnie,aminek nem akar.Vagyis a kétnaponta szex neki sok.Így ez benne feszültséget okoz.
Nem hiszem,hogy aszexuális,csak kevesebb az igénye.Olyat kell leresni akivel egyeznek az elvárások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!