Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők azér útálják a pua-kat mert azok "meghekkelik" a természet rendjét meg az alfahimek utáni hajszát?
Oké, tegye fel a kezét, aki most már tényleg látni akar egy olyat, hogy egy puával császárrá lett "pashieeieieieie" felszed egy bombanőt. Aztán a földbe tiporja a csajt, mikor közli, hogy ő magát tette alfává, a csaj meg kocsányosra omlik a megszeppenéstől.
Majd elolvasom a "Dolgok, amik sosem történtek meg" című könyvben.
Édesjóisten...
Természet rendje, meg alfa...
Ez valami David Attenborough filmből jött?
Te a fehér lovagokra gondolsz kérdező. A mangina az a sima csicska.
32/f
pá-PUA ... :D
alfagén.. az vagy te, egy jó nagy alfagén.. :D
madárlakás, haló? nem ki az? veréb? az is madár.. vagy, hogy is volt ez..
szóval, gondolkozz..
ha valaki képes megtanulni az "alfagén" kiváltotta természetes viselkedés imitálását, akkor mégis mi a bűbűnat hátránya származna a szaporodó nősténynek abból ha nem "alfagénnel" rendelkező hímmel párzik?
ha ez egy viselkedésforma, mint ahogy azt a pua alapján te állítod, akkor totál egyszerű, hogy megtanulható, vagyis nem genetika, hanem szocializáció.
pacsi. ma is okosabb lettél:)
""18 azért irtam a "pashee"-t mert a legtöbb modern nőci így beszél...""
29 èvem alatt èn ezt mèg nem hallottam.
Lehet, mert nem szefós körökben forgok.
Ezt a manginàt sem hallottam mèg soha.
Oke, èn ilyen kis eccerű csaj vagyok, aki offline èli az èletèt meg vannak hobbijai, nem ilyen fszsàgokat olvas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!