Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők azér útálják a pua-kat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők azér útálják a pua-kat mert azok "meghekkelik" a természet rendjét meg az alfahimek utáni hajszát?

Figyelt kérdés
A nők ösztönössen az alfahimeket akarják társnak hogy az utódaik a legjob géneket örököljék. A pua viszont át veri a nőket mer a kevésbé alfa génekkel rendelkező pasik is alfahimként mutatkoznak a nők szemébe. A nők meg úgy érzik becsapták őket és nemis egy igazi alfahim termékenyitette meg őket és az utódaik nem alfagéneket kaptak?

2019. febr. 11. 18:06
1 2 3 4 5
 21/50 A kérdező kommentje:
18 azért irtam a "pashee"-t mert a legtöbb modern nőci így beszél...
2019. febr. 11. 18:54
 22/50 anonim ***** válasza:
98%
😂🤣👌
2019. febr. 11. 18:54
 23/50 anonim ***** válasza:
97%
Ezt a szót sose hallottam, tőled láttam most először, béta. XD
2019. febr. 11. 18:56
 24/50 A kérdező kommentje:
Nah te tuti valami mangina vagy aki aszthiszi ha bevédi a csajokat kap ingyen p...cit... XD
2019. febr. 11. 19:01
 25/50 anonim ***** válasza:
99%

Oké, tegye fel a kezét, aki most már tényleg látni akar egy olyat, hogy egy puával császárrá lett "pashieeieieieie" felszed egy bombanőt. Aztán a földbe tiporja a csajt, mikor közli, hogy ő magát tette alfává, a csaj meg kocsányosra omlik a megszeppenéstől.

Majd elolvasom a "Dolgok, amik sosem történtek meg" című könyvben.

2019. febr. 11. 19:01
 26/50 anonim ***** válasza:
99%

Édesjóisten...

Természet rendje, meg alfa...

Ez valami David Attenborough filmből jött?

2019. febr. 11. 19:05
 27/50 anonim ***** válasza:
62%

Te a fehér lovagokra gondolsz kérdező. A mangina az a sima csicska.

32/f

2019. febr. 11. 19:10
 28/50 anonim ***** válasza:
98%

pá-PUA ... :D

alfagén.. az vagy te, egy jó nagy alfagén.. :D

madárlakás, haló? nem ki az? veréb? az is madár.. vagy, hogy is volt ez..

szóval, gondolkozz..

ha valaki képes megtanulni az "alfagén" kiváltotta természetes viselkedés imitálását, akkor mégis mi a bűbűnat hátránya származna a szaporodó nősténynek abból ha nem "alfagénnel" rendelkező hímmel párzik?

ha ez egy viselkedésforma, mint ahogy azt a pua alapján te állítod, akkor totál egyszerű, hogy megtanulható, vagyis nem genetika, hanem szocializáció.

pacsi. ma is okosabb lettél:)

2019. febr. 11. 19:17
 29/50 anonim ***** válasza:
97%

""18 azért irtam a "pashee"-t mert a legtöbb modern nőci így beszél...""

29 èvem alatt èn ezt mèg nem hallottam.

Lehet, mert nem szefós körökben forgok.

Ezt a manginàt sem hallottam mèg soha.

Oke, èn ilyen kis eccerű csaj vagyok, aki offline èli az èletèt meg vannak hobbijai, nem ilyen fszsàgokat olvas.

2019. febr. 11. 19:20
 30/50 anonim ***** válasza:
98%
Téves, mert nő vagyok. ;)
2019. febr. 11. 19:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!