Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők azér útálják a pua-kat mert azok "meghekkelik" a természet rendjét meg az alfahimek utáni hajszát?
Nézdd nagyon únalmas hogy ha valaki tisztába van a nők "működésével" akk az egyből "lúzer" meg "sikertelen a nőknél".
Attól hogy nem vagyok születet alfahim dugtam jópár csajjal. Csak tudtam h én "jobb híján" pasi vagyok nekik mert igazábó alfahimekre vágynak aki a kalandot meg izgalmat jelentik nekik.
Nem akartam balek béta lenni aki meg házasodik aztán közbe az asszony alfahimekkel csalja. Ezért alfásítom magam keményen!
#12. Az olyan lenne, mithogy az az izom nem izom amit fehérjéből építettél, csak amit csirkepaprikásból.
Amúgy nem sok különböztet meg attól aki ezeket csinálja, attól, aki nem. Nem a dumáktól leszel sikeres, hanem abból, hogy alapból van hideg fej és nyugi, vagy éppen gyakorlat miatt, de nem hebegve mondod, lesütött szemmel amit.
Az meg, hogy magadhoz képest nézz ki valahogy, szintén nem pua.
32/f
A lúzer az akkor is lúzer marad, ha magára aggat egy pua jelmezt. A nők ezt kiszagolják, hiába is erőlködnek.
Neked rettenetesen nagy a sötétség a fejedben.
Aki nem 13 èves kislàny és leírja, hogy "pashee", az nemhogy nem alfa, de nem is bèta.
Omega jóindulattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!