Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők azér útálják a pua-kat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők azér útálják a pua-kat mert azok "meghekkelik" a természet rendjét meg az alfahimek utáni hajszát?

Figyelt kérdés
A nők ösztönössen az alfahimeket akarják társnak hogy az utódaik a legjob géneket örököljék. A pua viszont át veri a nőket mer a kevésbé alfa génekkel rendelkező pasik is alfahimként mutatkoznak a nők szemébe. A nők meg úgy érzik becsapták őket és nemis egy igazi alfahim termékenyitette meg őket és az utódaik nem alfagéneket kaptak?

2019. febr. 11. 18:06
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
98%
Nem elég azoknak a fiúknak, hogy nincs sikerük nőknél még jól le is húzzák őket férfitársaik egy puaképzés árával, szerinted ez egy sikertörténet?
2019. febr. 11. 18:29
 12/50 A kérdező kommentje:
Aztán ha kiderül hogy a z álom alfapasheetok is önmagát fejlesztette akk ki rúgdaljátok az ágyból? XD
2019. febr. 11. 18:32
 13/50 anonim ***** válasza:
95%
Neked mi ez az alfamániád? Farkas vagy? :D Vagy az zavar, hogy sikertelen vagy nőknél? :(
2019. febr. 11. 18:33
 14/50 A kérdező kommentje:

Nézdd nagyon únalmas hogy ha valaki tisztába van a nők "működésével" akk az egyből "lúzer" meg "sikertelen a nőknél".

Attól hogy nem vagyok születet alfahim dugtam jópár csajjal. Csak tudtam h én "jobb híján" pasi vagyok nekik mert igazábó alfahimekre vágynak aki a kalandot meg izgalmat jelentik nekik.

Nem akartam balek béta lenni aki meg házasodik aztán közbe az asszony alfahimekkel csalja. Ezért alfásítom magam keményen!

2019. febr. 11. 18:37
 15/50 anonim ***** válasza:
98%

#12. Az olyan lenne, mithogy az az izom nem izom amit fehérjéből építettél, csak amit csirkepaprikásból.

Amúgy nem sok különböztet meg attól aki ezeket csinálja, attól, aki nem. Nem a dumáktól leszel sikeres, hanem abból, hogy alapból van hideg fej és nyugi, vagy éppen gyakorlat miatt, de nem hebegve mondod, lesütött szemmel amit.

Az meg, hogy magadhoz képest nézz ki valahogy, szintén nem pua.

32/f

2019. febr. 11. 18:41
 16/50 anonim ***** válasza:
97%

A lúzer az akkor is lúzer marad, ha magára aggat egy pua jelmezt. A nők ezt kiszagolják, hiába is erőlködnek.

Neked rettenetesen nagy a sötétség a fejedben.

2019. febr. 11. 18:42
 17/50 anonim ***** válasza:
98%
Kellemes alfásítást, az önképzőkörben!
2019. febr. 11. 18:49
 18/50 anonim ***** válasza:
99%

Aki nem 13 èves kislàny és leírja, hogy "pashee", az nemhogy nem alfa, de nem is bèta.

Omega jóindulattal.

2019. febr. 11. 18:50
 19/50 anonim ***** válasza:
96%
Először még direkt visszafogtam magam, de sokadszorra már kifejezetten fájdalmas olvasni, azt a szót, hogy "únalmas"! Nincs ilyen magyar szó. Csak olyan van, hogy unalmas.
2019. febr. 11. 18:51
 20/50 anonim ***** válasza:
99%
Ember, te nem azért vagy lúzer, mert nincs párkapcsolatod, hanem az egész lényedből sugárzik a hülyeség és az irigység.
2019. febr. 11. 18:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!