Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondanak a férfiak mindig ilyeneket, hogy "a nők sose tudják, mit akarnak", "még saját magukat sem ismerik" és hasonlók?
A nők lehetnek szakértői a férfiaknak, a férfiak pedig a nőknek. Szerinted aki mondjuk már megdugott 10-20-50 nőt, az nem ismeri a nőket eléggé?
Ez ugyanaz, minthogy egy (heteró) férfi nem tud más férfiakról nyilatkozni, csak saját magáról. Egy (heteró) nő nem tud más nőkről nyilatkozni, csak saját magáról. Viszont mindketten tudnak véleményt formálni a több tucat, több száz ellenkező neműről, akikkel mondjuk ismerkedtek az évek, évtizedek alatt. Te is saját magadról + az ellenkező nem tagjairól tudsz jó képet alkotni, ahogy mindenki más is.
Mert a pasik nem szeretnek bonyolult dolgokba belegondolni. Nem szeretik elfogadni a változást. Ha változol, azt sem tudod, ki vagy.
Én úgy vagyok vele, hogy ha megkérdeznek valamiről, elmondom a véleményem. De érhetnek behatások, más vélemények, amitől megváltozik az én véleményem is. Akinek csak a pina fontos, és csak pár alap dolgot tud megjegyezni a pináról, azt összekavarja, hogy jé, ez gondolkozik? Fejlődik, változik?
Abban viszont tévedsz, hogy ilyet férfiak mondanak. A férfiak okosak. Ilyet a fiúk, srácok, pasik, hapsik, csávók mondanak.
Mert már van elég tapasztalatuk a nőkkel. Amíg nincs, addig nem mondják, hisz addig naivan hisznek a marketing által terjesztett képben.
Aztán jönnek a pofáraesések, pofáraejtések, és változik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!