Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondanak a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondanak a férfiak mindig ilyeneket, hogy "a nők sose tudják, mit akarnak", "még saját magukat sem ismerik" és hasonlók?

Figyelt kérdés
Miért érzik azt, hogy akkora szakértői a női nemnek, természetnek? Miért nem a saját házuk táján sepregetnek?

2018. dec. 5. 18:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
53%
Szeretnek üres közhelyeket pufogtatni. Ennyire telik :)
2018. dec. 5. 20:48
 12/20 anonim ***** válasza:
17%

Én ezt arra szoktam mondani, hogy eddig akivel kapcsolatba kerültem, eszerint viselkedett, amit írtál. Tök ellentéte annak, amit állít magáról és totál mást akar mint amit állított, hogy akar (nem ebédre, hosszú távon). Ezt nem azért mondom, mert én tudom, hogy mit akar vagy mert jobban ismerem őt saját magánál. Azért mondom, mert én tudom mit akarok, ismerem is magam és tudom, hogy az hogy néz ki, de amikor ránézek, akkor ő nem ilyen. Ez nem minden nőre vonatkozik, hanem minden nőre akit egy kicsit is jobban ismerek.

32/f

2018. dec. 5. 21:22
 13/20 anonim ***** válasza:
82%
Huu mennyi no szakerto van itt akik utaljak az egesz noi nemet.
2018. dec. 5. 21:53
 14/20 anonim ***** válasza:
28%
Én mindig tudom mit akarok és általában azt is hogy hogyan érem el! Vagy nem? 🤗🤔😂😂😂😂
2018. dec. 5. 23:42
 15/20 anonim ***** válasza:
36%

#23 miért utálnák? Attól, hogy látnak titeket, és nektek nem tetszik hogy látnak, miért utálnának?

Ja igen! Nőkről vagy jót, vagy semmit, különben nőgyűlölő vagy :D

Ezt legalább tudjátok. Na nullázhattok, úgy jobb jobg lesz nektek :)

2018. dec. 6. 08:07
 16/20 anonim ***** válasza:
12%
Azért nulláznak mert fosnak az igazságtól mint ördög a tömjénfüsttől. Ha sietek és csak az érdemi válaszok érdekelnek csak azt olvasom amit a debilek/manginák lepontoztak, így tulajdonképpen időt spórolnak.
2018. dec. 6. 09:42
 17/20 anonim ***** válasza:
4%

Már rengetegszer volt hogy a lányok akikkel beszéltem össze vissza beszéltek, egyszer azt mondják ezt akarják, egyszer teljesen ellenkezőjét.

Volt egy lány aki azt mondta nincs szüksége rám, utána ha nem törődtem vele és szóvá tettem ezt neki meg volt sertodve. Utána volt olyan hogy azt mondta mindenkinek hogy senki ne vegyen neki ajándékot, miután egy valaki raeroltette az ajándékot annyira őrült neki hogy elsirta magát.

Es nem egy lány bevallotta már nekem, hogy nem tudják mit akarnak. Sőt, sokszor tesztelgettem is. Amit állítok, ahogy kérdezek, attól függőben változik a válaszuk, nincs stabil álláspontjuk.

Volt egy lány aki szeretett, de sose akarta bevallani. Ő tanított sok mindenre a lányokkal kapcsolatban. Amikor rakerdeztem szeret e, volt hogy azt mondta utal, amikor még otthagytam meg évekkel utána is könyörgött, és bevalott mindent, miután meg nyitott lettem felé újra megint eljátszottam ugyanazt.

Es erre nem csak egy példa van, hanem folyamatosan történik.

Persze vannak normális lányok, akik ezeket letudjak győzni magukban, mint férfiak akik letudjak győzni a szexuális osztoneiket. De a többségre nagyon jellemző.

2018. dec. 6. 10:20
 18/20 anonim ***** válasza:
Azért mert ezt olvasták a férfi magazinokban :)
2019. márc. 12. 16:34
 19/20 anonim ***** válasza:

Különben meg arra mondják, hogy a nők nem tudják mit akarnak, ha nem az van amit elképzeltek.

És ők ezt képzelik el: A NŐ imádja őket, felnéz rájuk és sokkal többre becsüli őket mint más férfiakat, és ezt mindig ugyanígy tartja minden pillanatban. Ilyenkor a nő tudja mit akar. Ha ez nem valósul meg, akkor a NŐ már nem tudja mit akar.

2019. márc. 12. 16:46
 20/20 anonim ***** válasza:

Már rengetegszer volt hogy a lányok akikkel beszéltem össze vissza beszéltek, egyszer azt mondják ezt akarják, egyszer teljesen ellenkezőjét.

---ahogy a férfiak is

Volt egy lány aki azt mondta nincs szüksége rám, utána ha nem törődtem vele és szóvá tettem ezt neki meg volt sertodve.

---------ugyanígy a férfiak is

Utána volt olyan hogy azt mondta mindenkinek hogy senki ne vegyen neki ajándékot, miután egy valaki raeroltette az ajándékot annyira őrült neki hogy elsirta magát.

---------ugyanígy sok férfi, mondjuk ritkábban sírnak, de kb hasonló reakciók

Es nem egy lány bevallotta már nekem, hogy nem tudják mit akarnak.

--------ugyanígy sok férfi nem tudja mit akar

Sőt, sokszor tesztelgettem is. Amit állítok, ahogy kérdezek, attól függőben változik a válaszuk, nincs stabil álláspontjuk.

--------ahogy az embereknél általában, így a férfiaknál is

Volt egy lány aki szeretett, de sose akarta bevallani.

---------ahogy a férfiak sem akarják bevallani ha szeretnek valakit, mert félnek a sérüléstől

Ő tanított sok mindenre a lányokkal kapcsolatban. Amikor rakerdeztem szeret e, volt hogy azt mondta utal,

-----------csak nem? Ezt férfiak is szokták csinálni, lásd exek sározása.

amikor még otthagytam meg évekkel utána is könyörgött, és bevalott mindent, miután meg nyitott lettem felé újra megint eljátszottam ugyanazt.

--------tipikus férfi viselkedés (tipikus emberi)

Es erre nem csak egy példa van, hanem folyamatosan történik.

---------Bizony, a férfiaknál is.

Persze vannak normális lányok, akik ezeket letudjak győzni magukban, mint férfiak akik letudjak győzni a szexuális osztoneiket. De a többségre nagyon jellemző.

--------ahogy a férfiakra is

2019. júl. 4. 07:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!