Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az sok esetben hogy a rendes srácokkal nem
foglalkoznak? Miért vélik úgy hogy velük és más (akár
antiszoc vagy valami miatt a csajok közelében félős)
srácokkal bármit meg lehet tenni mert ilyenek olyanok a
személyiségük?
Mindenkivel azt lehet megtenni, amit enged.
Miért hiszik a félős, antiszoc srácok, hogy ők automatikusan kedvesek is,
2019. febr. 10. 12:25
Mert annyi komplexusa van ezeknek a pasiknak, hogy egyszerűen lehetetlen velük értelmes kapcsolatot kialakítani. És sajnos a nagy részük a frusztrációk miatt csak addig rendes meg kedves amíg lát rá esélyt, hogy legyen valami. Utána jön az anyázás, lek.vázás, "nem is vagy jó nő, csak egy éjszakára kellettél volna" és társai. Nem tudom megszámolni egy kezemen, hogy mennyi ilyenbe futottam már bele. Sajnos eddig minden srácról, aki kedvesnek meg rendesnek jellemezte magát kiderült, hogy kicsit sem az.
2019. febr. 10. 14:13
Ez nettó hülyeség, hogy a rendes srácokkal nem foglalkoznak. Sok rendes srácnak van nője - mondjuk leginkább a tényleg rendesekkel, nem azokkal, akik addig magukra erőltetnek egy rendes-álarcot, amíg azt remélik, be tudnak jutni a nő bugyijába meg aki a nyámnyilaságot rendességként aposztrofálja. A nyámnyila, antiszoc jellem pedig nem igazán vonzó, és valószínűleg sokan el fogják utasítani - ez azért nem a "bármit megtesznek vele" kategória (senki sem az egyszemélyes máltai szeretetszolgálat kategória), és a nők kb. ezt csinálják. Nyilván van 100-ból 1-2, aki bunkó módon vagy kiröhögi, de az a kisebbség. Ill. még egy dolog: ha vki kevesebb kifejezetten bunkó visszautasítást akar, válogasson jobban a szerint, hogy kihez megy oda. Ha ronda pasiként egy ilyen 10/10-es insta macához vagy egy láthatóan flegma p...ához mész oda, vagy egy olyan csajhoz, akit takarosnak nevezel csak azért, mert nincs kint a fél csöcse, pedig tiszta plázacica kategória anélkül is, akkor bizony kb. házhoz mész a pofonért.
2019. febr. 10. 20:40
Oké, a félrebeszélések mellé: Vannak rendes srác ismerőseim, akiket sorban kikosaraznak. Állítólag túl kedvese, nem elég férfiasak és hasonlók.
Régen én is "rendes" srác voltam, aztán meguntam a dolgot és változtattam. Sokkal több lánynak bejövök.
Ha a kérdés a rendes srácokról szól, akkor NEM az a kérdés, hogy szerintetek azok a srácok, akik rendesnek mondják magukat, nem azok. Mondjuk, ezen logika alapján azok a srácok/lányok, akik hűségesnek mondják magukat, nem azok...
2019. febr. 10. 20:53
Akkor azt is tedd hozzá előző, ha már teljesen elment semmitmondásba a jól elkezdett mondandód, hogy nem azért lett sikered, mert hirtelen bunkó lettél, hanem mert gatyába ráztad magad és valószínű, hogy emiatt az önbizalmad is nőtt, meg mersz szólalni, magabiztosabb, férfiasabb lett a kisugárzásod stb.
2019. febr. 10. 23:35
#15: Miért tegyem hozzá, ha nem így volt? Az önbizalmam mindig ugyanakkora volt. Gatyába rázás sem történt. Szimplán kevésbé voltam érdeklődő, kevésbé érdekelt mások problémája és önzőbben, bunkóbban álltam a lányokhoz.
Az a baj, hogy itt hiába írja le pár dologról az ember a tapasztalatát, ha egyesek elképzelését vagy önérzetét sérti, akkor ahhoz egyből hozzátesznek pár dolgot. Mint ahogy többen is írták, hogy aki rendes, az nem rendes.
2019. febr. 10. 23:42
Attól, hogy egyeseknek bejön a bunkó stílus, más még elhajtja. Nekem pont rendes kéne, de emellett hozzám illő is legyen, életmódban, gondolkodásmódban.
2019. febr. 11. 09:12
Kapcsolódó kérdések: