Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem tetszik a saját korosztály...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tetszik a saját korosztályom. Mit tegyek? 39F

Figyelt kérdés
25 év feletti nők egyáltalán nem tetszenek. A 15 és 20 év közöttiek tetszenek a legjobban.

2019. febr. 9. 22:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Kamu.

Vagy keress fel szakembert.

2019. febr. 9. 23:35
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Neked ugyan bejöhetnek, de a kérdés az, hogy te tetszenél-e nekik? Mert ba.szhatod,ha nem. Akkor aztán recskázhatsz az álomvilágodban az elkövetkező években egyedül.
2019. febr. 10. 06:51
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Szakember.
2019. febr. 10. 07:19
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Megragadtál a szellemi fejlődésben, ha te azzal a korosztàllyal érzed magad azonosnak, olyan értelemben hogy neked ők tetszenek....

Huha, szerintem szakember! Ritkán írok ilyet, de be kell látni, ez nagyon nem normális. Te fogsz szenvedni, ha nem akarod ezt “kikezeltetni”....

2019. febr. 10. 08:30
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

szerintem is menj orvoshoz.

a gyerekeket pedig ne bántsd.

2019. febr. 10. 13:22
 16/16 anonim válasza:
0%
Nem baj ha nem tetszik a korosztályod, mondjuk nekem pont bejönnek a 40eves milfek is. Love.hu vagy adult pixie itt ingyen találsz partner és vannak 20 alattiak bőven. De rosszlányok v valami oldal ahol vannak 15 6 7 8 20 éves lányok akik egy kis pénzért egyből tövig szopnak és igen van 18alatti nő is neten.. Nem is egy. Kommentet írta: 17F
2019. ápr. 25. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!