Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy 30 éves férfinak nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy 30 éves férfinak nincs kocsija, és a szüleivel él, ne is számítson semmilyen sikerre a nöknél?

Figyelt kérdés
2019. febr. 8. 23:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
64%

Kérdező

Eddig az életedben voltak komoly párkapcsolataid?

2019. febr. 9. 00:41
 12/19 anonim ***** válasza:
22%

Ahogy néhány előttem szóló írta, amiket kiemelnék.

1. A körülmények nem mindegy. A tyúkanyó és fészekrakó típusú lányok az érzelmi kötődést emelik ki, hiszen ők szeretnének minél előbb elszeparálni az anyóstól, de számukra már egy átlagos egzisztencia is elegendő.

2. A másik kategória úgy van vele, hogy biztos azért élsz velük, mert nincs elég pénzed és egyébként is kínosan érezné magát egy családi vacsin, vagy kerülgetni a szülőket. Itt két kategória van. A pénzes pasikra menő és az "élj a mának" típus, aki lehet, hogy csóróbb mint te, de azért büszkén rád fogja olvasni, hogy ő már 18 évesen különköltözött a szülőktől (általában azért, mert lázadó kislány volt).

Úgyhogy akár ciki, akár nem, hülye ne legyél. Még ha csak havi 40+rezsit számolsz egy szobáért és 20-at a kajára is havi 1 millió körül kifizetsz csak azért, hogy a szüleid helyett másokkal lakhass.

Ha külön albérlet kell, akkor ennél jóval többet. És jó dolog a háztartás vezetése és az önállóság, de azt is nézd, mennyi idődet veszi el.

Három esetben tudom elfogadni a női álláspontot.

1. Ha a férfi tényleg annyira életképtelen, hogy egy tojásrántottát nem tud magának megcsinálni és ha egy hétre magára lenne hagyva még a szemetet se vinné le.

2. Ha tényleg annyira érzelmi befolyás alatt áll, hogy az anyja szemével vizsgál minden helyzetet és mindenhez az ő beleegyezését kéri.

3. Ha arra használja ezt az áldott állapotot, hogy azt a pénzt, amit akár saját lakásra, akár a személyes gyarapodására használhatna értéktelen és értelmetlen dolgokra költi. Tehát még elméletben sem játszik el a gondolattal, mi lenne, ha innentől önmagát kellene eltartania, mert a szülei nem léteznének és munka után még a háztartást is vezetni.

Illetve az autót vidéken és ott is csak egy jó műszaki állapotút, ami gurul, nem BMW-t.

De amelyik nőnek ezen kívül extra igénye van, vagy Budapesten igényli, hogy legyen kocsija a férfinak, az egy aranyásó, csak enyhébb formában és forintot nem ér.

2019. febr. 9. 02:13
 13/19 anonim ***** válasza:
Szerintem is inkább az számít hogy mennyire tud elszakadni a szülőktől érzelmileg. Ismertem olyat akik bár külön éltek, de már a telefonbeszélgetéseikből érződött az erős kötődés, és az istennek sem ebédelt volna velem, mert mit szól anya ha nem megy hozzá ebédre a megszokott rend szerint. (Negyvenes pasiról van szó) És van akik együtt laknak a szüleikkel de teljesen külön szervezik az életüket, tiszteletbe tartva egymás magánszféráját.
2019. febr. 9. 05:51
 14/19 anonim ***** válasza:
#10 nem Zsanettnek hívják? :) bár ő olyanokkal jött össze akiknek van lakásuk (apu-anyu fizeti), és kicsijuk (szimtén apu-anyu) és mindenkit csalt az előzővel+ sok párhuzamossal :D
2019. febr. 9. 09:49
 15/19 anonim ***** válasza:
Nem minden nőnek akad, jól kinéző gazdag pasi. Talán nem is a külső, a szerencse is számít. Ismerek üzemben dolgozó nőket. Átlagos mindegyik. A férjeik színvonala viszont igencsak különböző. Van köztük olyan (átlagos) akinek a szuper jól kinéző férje luxus életet és napi kiadós szexet biztosít. A másik meg utálja az életét a pénztelenségtől a lecsúszott férje mellett. Szexhiánytól is akad aki szenved. Egy átlagos nő is kifoghat jó partit. Ehhez szerencse, jókor,jó helyen, esetleg baráti kör kell. De nagy eséllyel mindenki a saját közegében találja meg a párját. Szerintem "miss Átlag" is vágyik kapcsolatra, szeretetre, (ne adj isten szexre), gyerekre és nem mindenkinek érkezik meg a királyfi fehér lovon. Mert nincs annyi királyfi! Aztán arra is tudok nem egy esetet amikor az álompár hosszú évekig tartó kapcsolata véget ér. Amikor a "királyfi" szakít. A 30-as nő pedig már gyerekről ábrándozik, az óra ketyeg. Ilyenkor előbb kapcsolatot kezd "Átlag Janival". Én azt látom, hogy az átlagos vagy kicsit az átlag alatti embereknek is van párjuk. Ne add fel.
2019. febr. 9. 11:05
 16/19 anonim ***** válasza:
Van - de kérdés, kiknél próbálkozik. Anno az exem 28 évesen volt hasonló paraméterekkel, és simán ismerkedtem vele 23 éves koromban - csak mondjuk sokan engem nőszámba sem vesznek, amiért van súlyfeleslegem. A "jaj, csak az a lényeg, hogy vékony, hosszúhajú, szép arcú, csinos, feszes testű, lehetőleg 25 év alatti, cserfes lány legyen, és nem hátrány, ha min. B-kosaras melle van, és ne akarja velem magát kitartani" csajok nagy részénél nem lesz esélyed, mert sokan a saját szintjükön keresnek, és az ilyen lányokért mérföldes sorok állnak...
2019. febr. 9. 11:46
 17/19 A kérdező kommentje:
Nem voltak eddig komoly párkapcsolataim, és ahogy elnézem, addig nem is lesz, amíg egy csoda folytán meg nem gazdagodok. Eddig sem ismerkedtem sűrűn nőkkel, de mellőzöm és prostizok addig, amíg meg nem lesz mindenem.
2019. febr. 9. 23:00
 18/19 anonim ***** válasza:

Nem 30 évesen kéne elkezdeni keresgélni

Nem a pénze hiányzik hanem az élet tapasztalt, az érzelmi inteligencia

2019. febr. 10. 01:38
 19/19 anonim ***** válasza:

"de mellőzöm és prostizok addig, amíg meg nem lesz mindenem."

Áruld már el nekem, hogy ez most így hogyan? Van valami ingyen kuponod a lányoknál? Mert ez így nagyon nem kerek. 30 évesen nincs semmid elmondásod szerint, de prostizásra telik? Az alsóhangon alkalmanként 20 000 (ha normális szolgáltatást, barátnő feelinget szeretnél, nem csak azt, hogy bunkón, flegmán széttegye a lábát és fél óra múlva elhajtson mint macskát sz...ni).

Másnak azért nincs 30 évesen semmije, mert TÉNYLEG nincs semmije, mert egy szemétdombra szülték és trógerek a szülei, te meg élősködsz a szüleiden azért, hogy a mekis fizetésedet elprostizhasd, amit ha félretettél volna, akkor már 30 évesen lakásod lenne.

Szégyelld magad! Azt hittem sorstársak vagyunk, de úgy látszik te tudsz miből prostizni. Akkor akkora gond nincs. Csak a fejedben.

2019. febr. 10. 05:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!