Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ronda férfiként tehetek valamit azért, hogy legyen barátnőm, vagy inkább adjam fel az egészet?
Figyelt kérdés
20F2019. febr. 8. 22:50
21/26 anonim válasza:
20: Ezek a képek nem mérvadóak. Alapvetően jóképűek, csak pattanásosak. Én nem vagyok pattanásos, csak nem vagyok jóképű. Ez nem ugyanaz.
22/26 anonim válasza:
Sikerült megnézni az első három képet a min. 100-ból?
23/26 anonim válasza:
#20 Na és aki mondjuk alacsony, az hogyan legyen magasabb?
24/26 anonim válasza:
Magasított cipő vagy a linkelt cikk ír pl. lábhosszabbító műtétről is (más kérdés, megéri-e), legrosszabb esetben irány Ázsia, ott alacsony fehérként is tarolhatsz. :D
25/26 anonim válasza:
24: Ez nem megoldás amiket írsz. Ez olyan, mintha azt mondanád, ha földig érő farkat szeretnél, csak le kell vágnod a lábaid. Ez igaz, de nem mindenki akarja így. Ez az ázsiai nő dolog is... baromi könnyen mondod, hogy csak menj ázsiába, de nem egyszerű csak úgy hopp kimenni, ráadásul nem is jön be sokmindenkinek az ázsiai nő. Nekem sem, bocs, európai vagyok.
26/26 anonim válasza:
Akkor Mexikó. :D De kétlem, hogy a többség 160-165 cm alatt lenne, ami már tényleg hátrány. Alacsonyként legalább könnyebben kigyúrod magad és a nők egy részének pl. bejönnek a kopasz izmos tetovált "ágyúgolyók".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!