Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ronda férfiként tehetek valamit azért, hogy legyen barátnőm, vagy inkább adjam fel az egészet?

Figyelt kérdés
20F
2019. febr. 8. 22:50
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
55%
Nekem az ilyen férfiak tetszenek.
2019. febr. 10. 20:22
 12/26 anonim ***** válasza:
Felfogás kérdése. Én se számítok jóképűnek mégis találok dugópartnereket, barátnőt legtöbbször.
2019. febr. 10. 20:23
 13/26 anonim ***** válasza:
55%
Lehet, hogy valakinek pont te tetszenél.
2019. febr. 10. 20:26
 14/26 Karena26 ***** válasza:

Ez a te véleményed magadról, rajtad kívül még van a világon pár százmillió szóba jöhető fiatal nő, úgyhogy ne általánosíts!

Amúgy én a jóképű pasikkal nagyon megjártam, úgyhogy most úgy látom, jobb lenne, ha a jövendőbeli férjem nem lenne olyan jóképű, hogy úgy kelljen elhessegetni a nőket (és férfiakat!) körűle! ;)

2019. febr. 10. 20:34
 15/26 anonim ***** válasza:
Nekem is jobban tetszenek a rondák, mint a beképzelt szépfiúk.
2019. febr. 10. 20:53
 16/26 anonim ***** válasza:

Mit értesz ronda alatt?

Rengeteg jó pasi van, aki rondának találjamagát, közben pedig helyes nagyon, de a amíg kesereg, észre sem veszi, hogy nézik a nők.

Volt egy pasim: 190 magas, karcsú izmos test, napbarnított bőr, ragyogó zöld szemek,fekete haj,tökéletes arcvonások, szép vonalú telt ajkai.Szóval mint egy modell az újságból.De ő meg volt győződve hogy ronda.De jóindulattal is max átlagos és amúgy sem foglalkoznak vele a nők.Hát persze, mert nem mertek kezdeményezni vele,mert egy beképzelt macsonak tűnt :D

Persze messziről lesték a csajok, de persze ez nem tűnt fel neki, mert hát ő úgyis ronda..

Nem lehet, hogy te is csak hiszed azt, hogy ronda vagy?

2019. febr. 10. 21:02
 17/26 anonim ***** válasza:
Utolsó. Ez egészen meseszerű amit írsz... Ha abból indulok ki, hogy 178 magas, 82kg, sportosabb-átlagos testalkatú normális férfiként 3 matchem lett tinderen 4 év alatt ( kétnaponta nézegetéssel, leírással, képekkel és mindenki jobbra elv alkalmazásával is) amiből 1 külföldi de egyik sem írt vissza, nálam sosem kezdeményezett egy nő sem, és a való életben sem viszonozták a közeledésem, akkor valószínűleg tényleg ronda vagyok. És nem csak bebeszélem. Tehát a te sztorid a tökéletes csávóról aki azt hitte ronda, eléggé sántít. (31/F)
2019. febr. 10. 21:34
 18/26 anonim ***** válasza:
Az, hogy rondának látod magad még nem jelenti azt hogy az is vagy! Lehet, hogy érdekes arcod van, de tudod sok nőnek éppen azért tetszik egy pasi, mert nem szép, de SÁRMOS! Másik meg, hogy igaz, nehezebb így ismerkedni, de azért a belső sokkal többet nyom a latba. Ha megismer egy lány/nő, lehet megtetszik neki az, amilyen valójában vagy. Na meg pl azért a technika és a farok méret sem mellékes dolog... ;) Azt szokták mondani: a férfi elég, ha egy fokkal szebb az ördögnél... :D Bocsi.
2019. febr. 11. 00:46
 19/26 anonim ***** válasza:
Attól, hogy szr fotóid vannak, még nem feltétlenül vagy ronda. Nem a Tinderből kell kiindulni. De néhány bátortalan kezdeményezésből sem érdemes messzemenő következtetéseket levonni. Engem is pattintottak már le zsinórban tucatnyi alkalommal, mikor gáz kisugárzással, kuncsorogva mentem oda. Ha jókedvűen, felszabadultan ismerkedtem, akkor jó csajok kezdeményeztek nálam. Mindezt ugyanolyan külsővel.
2019. febr. 11. 01:07
 20/26 anonim ***** válasza:

[link]

Olvasgassátok ezt, ha tényleg olyan rondák vagytok.

2019. febr. 11. 01:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!