Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Arról mi a véleményetek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Arról mi a véleményetek, hogy bókolni akarok a nőmnek s közlöm, hogy a múlthét keddi randi volt a legjobb randi, de ő erre visszaszól, hogy tegnap azt mondtam,?

Figyelt kérdés
hogy minden randi szar volt, és én úgy próbálom menteni a helyzetet, hogy közlöm, hogy ami a legkevésbé szar az egyben a legjobb is?

2019. febr. 8. 18:37
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
21%
Nőként írom, hogy helló neki azonnal.
2019. febr. 8. 18:38
 2/25 anonim ***** válasza:
86%
Nőként írom, a kérdezőnek mondtam volna hellót tegnap
2019. febr. 8. 18:41
 3/25 anonim ***** válasza:
81%

Én is kiakadnék, ha tegnap még leszaroztad az összes eddigi randijainkat, beleértve a múlthét keddit, majd másnap közölnéd, hogy az volt a legjobb.

MIVAN?

Ráadásul ez miért bók a nőnek? Ő szervezte?

Meg mi az, hogy a legkevésbé szar az a legjobb? ez egyáltalán nem igaz.

2019. febr. 8. 18:43
 4/25 anonim ***** válasza:
89%

Nem vagyok biztos benne, hogy értem a kérdést.

32/f

2019. febr. 8. 18:50
 5/25 A kérdező kommentje:

Ő szervezi most már mindet mert mikor én vittem szobára belekötött, hogy putri, így átadtam neki a szervezést.

Pedig szerintem logikus hogy a legkevésbé szar a legjobb, természetesen csak akkor ha jó nem volt. csak különböző mértékben szarok voltak. Nyilván az mikor leputrizta a szobát az szarabb volt, mint amikor nem, mégha azt ő is foglalta.

2019. febr. 8. 18:52
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Minek randiztok ha rossz a szex?
2019. febr. 8. 18:53
 7/25 A kérdező kommentje:

Ha egyre kevésbé szar az jó teendencia nem?

Ráadásul nem is maga a szex rossz hanem a hangulat, mert folyton elrontja előtte.

2019. febr. 8. 18:56
 8/25 anonim ***** válasza:
94%

Elvitted egy putriba, most elismered, hogy jobb helyekre szervezte a többit mindet egyedül, ahelyett, hogy te kerestél volna egy kevésbé putrisat?

Tudtad, hogy jobb helyekre visz, mégis leszaroztad?

Aztán az egyikre a legkevésbé szar jelzőt használod és elvárod, hogy hasraessen?

Ráadásul ő rontja el a hangulatot mindig?

Gyorsan kérd meg a kezét, mert még egy nő nem fog összeállni veled..

2019. febr. 8. 19:03
 9/25 anonim ***** válasza:
91%
Most már csak az érdekelne, hogy milyen vagy, amikor nem bókolsz 😂😂😂
2019. febr. 8. 19:03
 10/25 A kérdező kommentje:

Nem a helyet szaroztam le hanem őt.

Az általa szervezett helyekkel nem volt semmi gondom, dicsértem is volna ha nem félnék, hogy akkor túlságosan elbízza magát.

Azért nem akartam én szerezni másik helyett mert ha én szerzem akkor beleköt, mert mindenbe beleköt.

2019. febr. 8. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!