Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is egyetért azzal, hogy kéne már egy társkereső oldal félénk, zárkózott embereknek?
Figyelt kérdés
Az ilyen tulajdonságok nem előnyösek társkeresési szempontból, ha ezt olvassa valaki az adatlapi bemutatkozáson. Hazudni, elhallgatni meg nem érdemes, erre nem lehet alapozni egy ismerkedést, mert úgyis kiderül előbb-utóbb, hogy milyen az ember, ha az ismerkedés jól halad előre.
Ezek miatt merült fel bennem a gondolat egy ilyen oldal hasznosságáról. Mindenki tudná a másikról, hogy milyen, nem kéne hazudni, sumákolni, tiszta víz lenne a pohárban.
2019. febr. 8. 10:20
11/17 anonim válasza:
Senki nem írna senkinek, csak néznék a monitort félénken és zárkózottan.
Én jobban preferálom a szociális készségek fejlesztését és az önértékelési problémák meghaladását.
Ha két bizonytalan ember találkozik abból kölcsönös támaszkodás lesz, nem érzelmileg kiegyensúlyozott párkapcsolat.
12/17 anonim válasza:
#10 Nem hiszem,hogy ellehetetleníti.Elég sok zárkózott,félénk ember él párkapcsoltabn.Több,mint hinnéd.És nem általában azok,hanem a legtöbb képes megnyílni egy szűk közegnek.És akar is.
13/17 anonim válasza:
Sőt vannak olyan pasik,akik kifejezetten a visszafogottabb nőket kedvelik.
14/17 anonim válasza:
13-as de fordítva nincs, visszafogott, zárkózott nőknek meg nem kell külön társkereső, annyi kell nekik, hogy adjanak esélyt egy valakinek, na meg néha mozduljanak ki (nem az iskolába, munkahelyre, könyvtárba, hanem szórakozóhelyre pl.), vagy akkor legalább neten ismerkedjenek, ha rájuk írnak.
15/17 anonim válasza:
Szerintem ismerkednek is legalább neten.
17/17 anonim válasza:
Sztem meg mindkét nemnél ez egy gátlás, ha valaki zárkózott, visszafogott, félénk stb. Csupa negatív jelző. Méghogy a nők esetében ez nem számít, dehogynem... Nem tudom miért gondolják itt egyes férfiak hogy nekik könnyebb? Mikor én a saját bőrömön tapasztaltam meg, hogy semmivel nem könnyebb a helyzetünk! Örülnék, neki ha lenne egy ilyen, csoport vagy oldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!