Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti honnan sejtitek, hogy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti honnan sejtitek, hogy csak szexet akar valaki, ha "találkozni" akar?

Figyelt kérdés

Nincs vele semmi baj, csak mit kell kamuzni, mrg a suliimről kérdezgetni, miközben ő meg még azt is lehazudja, hogy mivel foglalkozik...

Szerintem én nem vettem a lapot... És megkérdeztem, hogy hol laksz?

2019. febr. 7. 17:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
50%

Lehet ha érthetően fogalmaznál, komolyan vennének.

Amúgy ezt sehonnan sem lehet tudni. Utólag szokott kiderülni.

2019. febr. 7. 17:53
 12/17 anonim ***** válasza:
0%

Onnan hogy mennyire kitartó.

Ne érje mindig az a vád a kollektív férfi nemet, hogy csak "szexet akar".

Rengetegen magamat is beleértve kapcsolatot akarnak házasságot, melynek természetesen része a szexuális élet is, bármilyen meglepő is ez manapság.

2019. febr. 7. 18:17
 13/17 anonim ***** válasza:
27%

Büntetésed 10 Hiszekegyben a tisztátalan gondolatért! :D

2019. febr. 7. 18:21
 14/17 anonim ***** válasza:
54%

Igazából engem egyáltalán nem érdekel a többi férfi mit akar a nőkkel, elég ha én tudom, hogy mit akarok. Kapcsolatot házasságot, gyereket, családot.

F/32

2019. febr. 7. 18:23
 15/17 anonim ***** válasza:
Onnan fogod majd tudni ha megvolt az elso szex es ha utana is tartosan, folyamatosan keres, erdeklodik utanad mit csinalsz stb, de esetleg ha megvan az elso szex es utana mar csak neha-neha keres akkor az megint egyertelmu, hogy csak szexet akar megint. Ilyenek, de nem hiszem en sem, hogy ez olyan nehez lenne
2019. febr. 7. 19:24
 16/17 anonim ***** válasza:
56%
Aki csak szexet akar az az első randin se ül be sehova inni csak szexel? Azt hittem hogy a “csak szexet akar” azt jelenti hogy házasságot kapcsolatot nem akar a másikkal de amúgy nem kotonba öltözetett dárdával érkezik már a találkozóra
2019. febr. 7. 19:35
 17/17 anonim ***** válasza:
66%
#16 ahogy írod. Hányszor játszották már el pasik az érdeklődőt, szerelmest, lovagot, csak a szex miatt. Egyáltalán nem olyan egyszerű ezt kiszűrni, senkinek sincs a homlokára írva, hogy mit akar a másiktól.
2019. febr. 7. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!