Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nap legalább 2-3képet kér, hogy készìtsek magamról. Okés ez ìgy? Nagyon nagyon jól beszélgetünk, tényleg belsőséges meghitt vidám. De! Találkozni nem akar.
Halasztgatja a randit. Mert hogy 5ből 2pasinak nem jön be élőben 3meg csak szexet akar. 2hete beszélünk újra,előtte egy hónapig nem előtte 2 hetet igen. Nagyon örűlt,amikor újból ráírtam(oldottam).
Normális ez a kép kérés???minden egyes nap?
Nem az a baj, hogy neten akar kiépíteni kapcsolatot, hanem az a baj, hogy nem akar ebből személyes találkozót.
Szerintem hagyjad az egészet a fenébe. Nincs is folyamatos beszélgetésetek, akkor meg mi értelme az egésznek?
Az, hogy ő nem tud túllépni a múltban ért sérelmeken, az az ő problémája.
A napi képkérés meg szerintem nevetséges. Miért nem skype-on videóchatel-tek? Akkor láthatnátok egymást élőben.
Valami nem okés az biztos. Nem lehet, hogy f*sa van a lányzónak?
Te hány éves vagy?
Ez olyan creepy, hogy biztosra vettem, fordítva vannak a nemek. :D
Szerintem ez egy hülye csaj, nem normális. Olyan önbizalomhiánya lehet, hogy csak szenvedni fogsz.
Mond meg neki, hogy 3 napon belül találkozni akarsz vele, mert ha nem, akkor megszakítasz vele minen kapcsolatot.
Te nem akarsz egy olyan emberre időt pazarolni, aki nem akar veled találkozni, mert számodra komolytalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!