Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha azt mondja nem akar komolya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha azt mondja nem akar komolyat, de napokat együtt töltünk, rengeteget beszélgetünk, akkor most mi van?

Figyelt kérdés

Tudom, ha azt mondja nem akar kapcsolatot akkor csak velem nem akar kapcsolatot. De teljesen mást mutat az hogy folyamatosan keres, hogy nem csak átjön szexre, hanem ittalszik, sőt napokat együtt töltünk, sokat beszélgetünk, érdeklődő. Zűrös most kicsit az élete, anyagilag meg család miatt, mondta is hogy most az a legfontosabb neki hogy az rendben legyen, erre mondtam hogy persze, ezt megértem. Nem eröltetem hogy találkozzunk, ő hozza fel.

Csak az zavar hogy ott van hogy emlegeti hogy nem akar hitegetni meg ilyenek...

Huszonévesek vagyunk.

2017. nov. 30. 21:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor vázolom a helyzetet a pasi szemszögéből: most épp elvan veled, de nem akar elköteleződni vagy szerelembe esni, rajtad valószínűleg másokat is fűzöget.
2017. nov. 30. 21:23
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
*rajtad kívül
2017. nov. 30. 21:24
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem csak nem akar egyedül lenni,vagyis inkább veled mint egyedül. Remélem nem támogatod pénzzel. Szerintem kösd fel neki az utilaput de gyorsan.
2017. nov. 30. 21:24
 4/8 A kérdező kommentje:
És tegyük fel hogy nem fűzöget mást (direkt nem azt mondom hogy tudom, mert akkor úgyse hiszi el itt senki=D) szóval tegyük fel.
2017. nov. 30. 21:25
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor sem akar elköteleződni. Ideiglenesen tart maga mellett. Aztán ki tudja, lehet egyszercsak belédszeret, de erre igen kicsi az esély..:D
2017. nov. 30. 21:28
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Így van. Nem akar elköteleződni. Addig és akkor foglalkozik veled, amíg és amikor kedve van. Ha éppen úgy alakul, akkor mással is kavarhat, hiszen nem jártok.
2017. nov. 30. 22:04
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha nem fűzöget mást, akkor sem vagy sokkal előrébb.

Lényegében dugni akar, kötelezettségek nélkül.

Ha ez így Neked is jó, akkor rendben van.

2017. dec. 1. 08:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Jól érzi magát veled,de ez nem jelenti azt,hogy szeret.Jó vagy arra,hogy kellemesen eltöltse veled az időt.Nincs szó itt többről.
2017. dec. 2. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!