Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehetek nagy dumás és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetek nagy dumás és harsány faxagyerek?

Figyelt kérdés
Én egy elég visszafogott, halkabb (nem beszélek túl sokat, inkább a minőségre megyek e téren) férfi vagyok. Rájöttem, hogy ez így nem jó. Egyetlen megoldás, hogy kapcsolatom lehessen, az, hogy (hitelesen) előadom, hogy én vagyok a "Jani". Viszont tanácstalan vagyok ezügyben.
2019. febr. 7. 11:56
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Nincs kizárva, hogy igazad van.
2019. febr. 7. 13:35
 12/23 anonim ***** válasza:
95%

"Komoly nőt szeretnék, de úgy tűnik, még azokhoz is nulla vagyok."

Hogy érted azt, hogy "még azokhoz is"?

2019. febr. 7. 13:47
 13/23 anonim ***** válasza:
67%

Ne akarj olyan lenni. Nekem a cigányok jutnak eszembe erről a viselkedésformáról és tartózkodom is az ilyen viselkedésformától, akár még azon az áron is, hogy így nem nagyon lesz senkim. Bár nem is kell, csak egyszer egyvalaki és vele megtartani a jó kapcsolatot.

De ez nem egyszerű, pláne az én szörnyű személyiségemmel és kritikán aluli külsőmmel.

2019. febr. 7. 13:50
 14/23 A kérdező kommentje:

#12:

Úgy értettem, hogy mindegyik típusú nőhöz zéró vagyok.

2019. febr. 7. 15:13
 15/23 anonim ***** válasza:

Baromira nem úgy értetted, csak most próbálod elsikálni azt, ami véletlenül kicsúszott.

De kigyógyítalak a tévhitedből: az, hogy valaki nőként értelmes, egyáltalán nem jelenti azt, hogy beéri kevesebbel is, sőt.

2019. febr. 7. 15:19
 16/23 anonim ***** válasza:
Tévedés hogy jobb egy jóképű de csendes életunt férfi mint egy átlag külsejű de humoros dumás gyerek.A témához nem szeretnék hozzászólni.
2019. febr. 7. 15:51
 17/23 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy rosszul fogalmaztam, de attól még érthető.

Mégis hogy tudnád megváltoztatni a meggyőződésemet?

2019. febr. 7. 16:06
 18/23 anonim ***** válasza:
Változtass nevet "Jani a faxagyerek"-re. :D
2019. febr. 7. 17:47
 19/23 A kérdező kommentje:

#18:

Nagyon vicces.:/

2019. febr. 8. 13:14
 20/23 anonim ***** válasza:
Már megint ez? Vegyél egy faxgépet vagy mi a bánat az.
2019. febr. 9. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!