Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehetek nagy dumás és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetek nagy dumás és harsány faxagyerek?

Figyelt kérdés
Én egy elég visszafogott, halkabb (nem beszélek túl sokat, inkább a minőségre megyek e téren) férfi vagyok. Rájöttem, hogy ez így nem jó. Egyetlen megoldás, hogy kapcsolatom lehessen, az, hogy (hitelesen) előadom, hogy én vagyok a "Jani". Viszont tanácstalan vagyok ezügyben.
2019. febr. 7. 11:56
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
93%
Menj el olyan jó drága pua táborokba ,azt hallottam, ott alfásítanak.
2019. febr. 7. 12:00
 2/23 anonim ***** válasza:
73%

Miért akarnál olyan nővel együtt lenni, akinek csak egy álarc miatt kellenél?

Ez teljesen olyan, mint amikor valaki csak addig barátkozik valakivel, amíg népszerű.

Nem mindenkinek van "Jani" barátja. Az viszont valóban fontos, hogy merd elhívni randira, és merj kezdeményezni nála.

3/23 anonim ***** válasza:
94%
Ha rájöttél, hogy nem jó értelmesnek lenni, akkor máris nem lehetsz túlzottan értelmes, szóval az irány jó! Csak így tovább, és sikerülni fog!
 4/23 A kérdező kommentje:

#4:

Értelmes embernek tartom magam. Vagy legalábbis kevésbé ostobának. De ez sajna kevés. Nem vagyok nagyofájú, nem köpök 30 mp-enként poént. (A humorom elég vacak).

2019. febr. 7. 12:04
 5/23 A kérdező kommentje:

#2:

Nem akarok, de muszáj alkalmazkodni. Erről szól az élet.

2019. febr. 7. 12:04
 6/23 anonim ***** válasza:
62%
Az mikor esik le, hogy nem a "nagy dumás" emberek a sikeresek a nőknél, hanem a jóképűek? Hidd el, rondaként lehetsz bármilyen "harsány", a kutyának nem fogsz kelleni, csak még ki is hívják rád a rendőrséget.
2019. febr. 7. 12:44
 7/23 A kérdező kommentje:

#6:

Már régen lesett, de azért még van bennem remény, hogy jó szöveggel nekem is teremhet babér.

2019. febr. 7. 12:50
 8/23 Rockarc ***** válasza:
81%

Szerintem tevuton jarsz ezzel a PUA okorkodessel. Eloszor is a celcsoportot kene belolni, hogy kiket akarsz meghoditani. Tok mas kell egy plazacicahoz, mint egy komoly nohoz. Kepzeld, meg a nagypofaju Janik elol is menekulnek. Csak az agyilag santa fruskaknal meno ez.

Ha "minosegi" not szeretnel, oda tobb kell a fel percenkent elott poennal. Eleve az ilyen ember komolytalannak hat, tehat kerulik is rendesen. Sokkal inkabb szamit az, hogy mit es legfokepp hogyan mondod. A mit kerdesen a konyvek tudnak segiteni, kiszakadsz a hetkoznapok taposomalmabol es uj gondolatokkal ismerkedsz meg, amik nem jonnek szembe veled egy ingerszegeny kornyezetben. A hogyan pedig stilusfuggo. Ez a legnehezebb, plane ha eletidegen toled.

A "szo.pj le babam" mondat is lehet erotikus, csabito es vadito egy no szamara, csak tudni kell, mikor es hogyan lehet egy ilyet mondani. Nyilvan egy metron, vagy egy etteremben nem azt a hatast ered el vele, amit szeretnel. Ezert gaz, ha a fel eletedet szinglikent eled le, igy 0 eselyed van szituacios gyakorlatra szert tenni. Aki 16 evesen sem tudta nekiduralni magat, hogy leszolitson egy not, az 10 evvel kesobb sem fog, a gyavasag nagy ur. Aki fel attol, hogy elutasitjak, az meg ne akarjon csajozni, nem kotelezo.

42F

2019. febr. 7. 13:03
 9/23 A kérdező kommentje:

#8:

Nem jókedvemből vagyok szingli.

Komoly nőt szeretnék, de úgy tűnik, még azokhoz is nulla vagyok.

2019. febr. 7. 13:09
 10/23 anonim ***** válasza:
Nem érdemes felvenni egy szerepet a nők kedvéért ! Ha szarul nézel ki akkor lehetsz alfa , poéngyár akkor se fogsz kelleni nekik.
2019. febr. 7. 13:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!